Beogradski modni pop up store u Zagrebu

Prvi Chic modni butik otvoren je u Srbiji, točnije u Beogradu. Vlasnica brenda, Biljana Marković Miljaković, svoju je želju za lijepim, kvalitetnim, drugačijim i jedinstvenim modnim izričajem pretvorila u poslovni pothvat.  Naime, nakon odličnog poslovnog poteza u Beogradu, Biljana je otvorila i butik u Beču prije 6 godina koji jednako uspješno posluje, a danas Chic broji četiri butika – dva u Beogradu te dva u Beču.

chic butik

Prva hrvatska inačica butika Chic biti će otvorena u shopping centru Mall of Split. Sve Hrvatice će moći kupovati i na web shopu te u pop up trgovinama koje će se organizirati po cijeloj Hrvatskoj, a u 2016. u planu je otvorenje butika u Zagrebu. No, sljedeće modno Chic odredište je pop up store u Zagrebu.

chic butik (7)

U četiri dana sve ‘stylish’ Zagrepčanke moći će razgledati ponudu Chica u luksuznom stanu u Bogovićevoj 1, a ova shopping lokacija biti će otvorena od 26. do 29. studenog.

U ugodnom ambijentu moći će se razgledati i kolekcija jesen/zima 2015. Pop up se otvara u četvrtak u 19 sati, a u petak, subotu i nedjelju biti će otvoren od 9 do 21 sat.

chic butik (3)

chic butik (6)

0