50 najboljih modela koje možete pronaći snižene za 50% na Zara Black Friday sniženju

Shopping groznica može početi jer danas je najveći shopping dan u godini – Black Friday. Američka shopping tradicija koja je prerasla u svjetski fenomen, u posljednjih nekoliko godina zaživjela i kod nas. Uz tradicionalni petak, mnogi modni, beauty i lifestyle brendovi, trajanje Black Friday popusta i akcija produžit će na cijeli vikend i označiti početak sezone blagdanskog shoppinga. Sve popuste možete pronaći ovdje.

I dok većinu trgovina možete posjetiti ovaj vikend i još uvijek iskoristiti odlične popuste i ponude, Black Friday sniženje koje traje samo danas, a koje ne želite propustiti ono je high street brenda Zara.

Zara Black Friday sniženje

Bez obzira radi li se o velikom sezonskom, neočekivanom mid-season ili Black Friday sniženju, Zara sniženje jedno je od onih koje uvijek s nestrpljenjem iščekujemo. Popularni high street brend jučer nas je oduševio viješću da i ove godine pripremaju nezaboravni Black Friday s selekcijom odličnih odjevnih komada i modnih dodataka sniženih za 50%.

Black Friday shopping groznica u online shopu krenula je još jučer u 21h, dok je u sve Zara trgovine stigla danas ujutro.

Veliki interes koji uvijek okružuje Zara sniženje razlog je zbog kojeg ćete one najbolje komade htjeti pronaći i dodati u svoju shopping košaricu što prije. Neke od najboljih izdvojili smo u nastavku, a ostatak Black Friday ponude istražite u najbližoj Zara trgovini ili na zara.com.

Foto: Zara

1