Zaks je pripremio odlične Black Friday popuste

Zaks
Zaks

Pred nama je dugoočekivani Black Friday koji nam donosi savršenu priliku za pripremu božićnih poklona. Ove zime u fokusu su oversized sjajni komadi, karike na ogrlicama, narukvicama te prstenjima kojima ćemo podignuti i najdosadniji outfit. Što je za Black Friday pripremio Zaks?

Black Friday u Zaksu

Zaks, prateći svjetske trendove, donosi neodoljivi nakit obogaćen biserima i dijamantima s kojim nećemo proći nezamijećeno na nadolazećim blagdanskim eventima. Najnovija Zaks kolekcija predstavlja velike sjajne statement ogrlice koje su rezervirane za one najodvažnije. Svjetski trendovi ove sezone nalažu pravilo: što veće i sjajnije to bolje, a upravo to je bila misao vodilja u najnovijoj kolekciji.

Zaks
Zaks

Osim modernih dodataka, Zaks je za vas pripremio i neizostavni tradicijski nakit uljepšan posebnim dizajnom koji će savršeno pristajati uz dnevni, ali i večernji outfit.

Nagradite sebe ili svoje bližnje povodom Black Fridaya najelegantnijim poklonom – nakitom te iskoristite 35% popusta na Zaks zlatni nakit i dijamante, te 50% popusta na srebrni nakit. Popust vrijedi u svim Zaks poslovnicama od 25.studenog do 1.prosinca.

Zaks
Zaks
Zaks
Zaks
Zaks zlatna narukvica lijevo 4.850kn i zlatna narukvica desno 5.720kn (redovne cijene)
Zaks srebrne naušnice 3.220kn, srebrna ogrlica 1.300kn i srebrni prsten 1.480kn (redovne cijene)
Zaks srebrne naušnice 2760kn (redovna cijena)

Foto: Zaks

0