XD After Dark Cruise je nova linija s potpisom brenda XD Xenia Design

Modni brend XD Xenia Design od samih se početaka nalazio unutar neke drugačije, kreativnije i avangardnije dimenzije kroz koju je dizajnerica Ksenija Vrbanić istraživala svijet mode, pomicala njegove granice i stvarala svoju prepoznatljivu estetiku. Kreirane oko kontrasta, s arhitektonskom preciznošću, ali i neočekivanim pomakom u kroju, silueta ili ekspresivnim detaljima, kolekcije s potpisom Xenie Design su poput umjetničkih djela, ali istovremeno nosive u najrazličitjim prilikama i na različite načine, odnosno na sve načine na koje ga želite nositi – pravila nema, a mogućnosti je bezbroj. Iako se svaki od XD modela lako može transformirati iz dnevnog u večernji look, iz ležernije kombinacije u onu svečanu, dizajnerica je ove sezone odlučila predstaviti i novu liniju unutar XD dimenzije. Rezultat je nova linija XD After Dark Cruise Collection.

XD After Dark linija – glamur na XD način

Istovremeno dio kolekcije i zasebna modna priča, linija After Dark Cruise prenosi prepoznatljivu estetiku brenda u novu dimenziju unutar koje se pomaknuti krojevi, asimetrične linije i neutralna paleta boja spajaju s elegancijom i glamurom te stvaraju neke, sasvim nove i drugačije odjevne komade za svečane i večernje prilike.

Zvijezda prve After Dark Cruise linije su haljine, omiljeni odabir mnogih žena kada je o posebnim prilika riječ. Ipak, unutar nove Xenia Design linije, one prolaze kroz dramatičnu transformaciju i dobivaju izraženu snagu kada je riječ o vizualnom dojmu, ali i karakteru koji nose. Uz haljine koje dolaze u omiljenoj crnoj boji ili u manje očekivanim, ali jednako efektnim nijansama poput jarke narančaste boje i boje starog zlata, After Dark Cruise donosi i suvremenu interpretaciju modnih klasika poput odijela.

Nova XD linija dobila je i svoju prvu kampanju za koju fotografije potpisuje Marko Grubišić, make up Marko Tolić, dok su modeli bile Dorotea Valentić i Luna Valas (Talia Model). Kampanja je fotografirana na lokaciji novootvorenog dijela XD dizajn centra.

Istoimena kolekcija već se nalazi u svim XD dućanima u Hrvatskoj i svijetu. 

Foto: Marko Grubišić

1