Morellato nakit napokon se vratio u Hrvatsku!

Morellato nakit se ponovno vraća u Hrvatsku – by Watch Centar! Dugogodišnja tradicija izrade nakita, još od 1930-ih, i dalje donosi novosti u detaljima i autentičnost dizajna. Iako već dugi niz godina proizvodi nakit, Morellato uvijek prati suvremene trendove koji oduševljavaju žensku publiku, pa ćete zato, osim nakita, u našoj ponudi pronaći i modne dodatke koji će vas ostaviti bez daha.

Mi smo vas odlučili ponovno upoznati s ovim poznatim talijanskim brendom i ponuditi vam nakit i privjeske s kojima ćete zablistati u svakoj prilici. Ljeto je pred vratima, a šareni detalji iz ljetne kolekcije će se savršeno uklopiti uz vaše lepršave morske kombinacije.

U našem bogatom i šarolikom asortimanu ćete garantirano pronaći vaš budući omiljeni modni detalj – bile to naušnice, ogrlica, prstenje, narukvica ili privjesak. Pronađite svoju inspiraciju u našem najnovijem brendu nakita i obnovite svoj stil!

Modni dodatak u obliku privjeska čini se kao odlična ideja, a Morellato je osmislio senzacionalne komade u različitim oblicima. Sviđaju li vam se bubamare i delfini? Ili možda klasična djetelina s četiri lista i srce? U Watch Centar poslovnicama možete pronaći sve ove motive. Izrađeni od nehrđajućeg čelika, ovi privjesci obećavaju visoku kvalitetu, izdržljivost i čvrstoću. Da bi stvar bila još bolja, većina privjesaka je ukrašena kristalima koji nikako neće ostati nezamijećeni.

Stoga, pregledajte našu bogatu ponudu na webshopu satovi.com ili posjetite neku od naših Watch Centar poslovnica i izaberite svoj lucky charm! 

0