Vrijeme leti u najboljem društvu – Watch Centar slavi 25 godina velikom kampanjom

Svi se možemo složiti da vrijeme leti kada smo s onima koje najviše volimo i zato je Watch Centar pripremio najveću kampanju ikad kojom se zahvaljuje svim kupcima koji su s njima svih ovih dugih 25 godina. Kampanja je prožeta emocijama i lijepim sjećanjima na najljepše trenutke s najdražim osobama. Vrijeme leti u dobrom društvu i tako je proletilo 25 godina. Kroz godine, najljepši pokloni iz asortimana Watch Centra obilježavali su brojne rođendane, zaruke, duge ljubavi, prve diplome i ostale brojne prekrasne trenutke gdje je vrijeme letjelo, a sjećanje ostalo.

U ovoj kampanji sudjelovale su sve generacije, od onih najmanjih do nešto zrelih gdje je ekipa iz Watch Centra pokazala kako misli na sve generacije svojih kupaca i dokazala koliko širok asortiman satova i nakita ima. Uz brojna prekrasna lica, među zaštitnim licima kampanje našla se najzgodnija hrvatska navijačica, prva missica Hrvata diljem svijeta i influencerica Deniss Grgić koja nakon dugogodišnje suradnje s Watch Centrom odlučila okruniti ovu kampanju svojom nevjerojatnom energijom i prekrasnim osmijehom.

Za tvrtku Watch Centar 25 godina proletjelo je u trenu. Kroz mnoge faze, od samog uvoznika satova i nakita postao je svojevrsni brend i vjerni suputnik u pronalasku najboljih poklona za najposebnije trenutke u životu. Od samih početaka cilj je svakako bio da svatko može u Watch Centru pronaći nešto za sebe, bio to sat ili komad nakita. Srž cijele priče je donositi osmijeh na lica, ukazati povjerenje kvalitetom i uslugom, te postati prvi izbor prilikom odabira darova za najbitnije trenutke u životu. Kao odgovor na sve, ovom kampanjom odlučili su se zahvaliti što ste odabrali baš njih za suputnika u stvaranju životnih uspomena i što ste im pomogli održati tradiciju dugu već 25 godina.

Povodom velike obljetnice, uz pomoć ekipe iz Caffe Bar Finjaka, ekipa iz Watch Centar ispričala je svoju priču koja će nas podsjetiti na vrijeme koje je proletjelo u dobrom društvu. Pripremili su nam nešto zaista posebno u mjesecu rujnu, zato pažljivo gledajte, osluškujte radio, pratite društvene mreže jer Watch Centar će ove jeseni biti glavna tema u gradu.

Foto: PR

0