Sniženje Zarinog sestrinskog brenda nikad ne propuštamo – ovo su najbolji modeli na aktualnom zimskom sniženju

High street brend Zara možda je najsjajnija zvijezda Inditex grupe i jedan od najpopularnijih brendova na svijetu koje smo zavoljeli zbog pristupačnih cijena i pristupa usmjerenog prema trendovima svakoj novoj kolekciji. Ipak, u Inditex obitelj postoji još jedan brend koji polako, ali sigurno, s odličnim kolekcijama osvaja modni svijet i zaslužuje možda i najviše pažnje. Nakon fantastične kolekcije u kojoj smo pronašli svoje zimske favorite, high street brend Uterqüe sada je pripremio odlično zimsko sniženje koje neće htjeti propustiti.

U bitno manje modela od popularne Zare, a s većom posvećenošću dizajnu, izradi, odabiru materijala i svakom detalju, svaka Uterqüe kolekcija zaslužuje pažnju. Osim kvalitete, svaki od modela s Uterqüe potpisom može se pohvaliti i efektnim izgledom koji donosi moderna reinterpretacija klasičnih krojeva i silueta. Uz pomak u samom kroju ili silueti, ali i uz pomoć neočekivanih kombinacija boja i uzoraka, Uterqüe stvara moderne klasike koji će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru i koje zapravo želimo nositi.

Zimsko sniženje koje se ne propušta

Prepoznatljivi spoj komada inspiriranih popularnim trendovima te posvećenosti dizajnu i detaljima Uterqüe je zadržao i u kolekciji za jesen/zimu 2019./2020. koja je, iako inspirirana retro estetikom, donijela vrlo modernu interpretaciju vječnih klasika i najpoželjnijih trendi modela za jesensku i zimsku sezonu.

Odlični modeli iz jesenske i zimske Uterqüe modne priče sada se nalaze na velikom sezonskom sniženju koje vrijedi iskoristiti jer će svaki od odjevnih komada i modnih dodataka s potpisom ovog sve popularnijeg brenda zaista obogatiti vašu garderobu i začiniti vaše svakodnevne kombinacije.

Trideset naših favorita izdvojili smo u nastavku, a ostatak možete istražiti i naručiti na uterque.com.

Foto: Uterque

3