Nova high street kolekcija koja najavljuje prve modne trendove za 2020.

Nakon još jedne uzbudljive modne godine koja je donijela pregršt uzbudljivih i neočekivanih trendova, it modela, promjena i događaja, modni svijet okrenuo se prema godini koja dolazi. Prestižne modne kuće i dizajneri svoje su kolekcije za 2020. godinu predstavili još na jesen i istaknuli neke od ključnih modnih trendova koje ćemo obožavati. S posljednjim danima 2019. godine, svoje prve modele za nadolazeću godinu predstavili su i popularni high street brendovi. I dok su se neki među njima usmjerili na modne klasike i basic modele, drugi su najavili nove modne trendove i istaknuli efektne modele koje ćemo obožavati u novoj godini.

Trendi odjevne komade i modne dodatke za novu godinu u svojoj posljednjoj kolekciji ove godine predstavio je i britanski high street brend Topshop.

Modni trendovi za 2020. u novoj Topshop kolekciji

Od kožnih jakna i midi haljina do traperica i modnih dodataka, kultni britanski high street brend predstavio je svoju posljednju kolekciju ove godine koja je donijela modne trendove i modele čije vrijeme tek dolazi. S tek nekoliko favorita iz godine na zalasku, Topshop kolekcija donijela je novo izdanje omiljenih modnih klasika i basic komada obojeno prvim trendovima za 2020. godinu. Jednostavni krojevi i siluete spojili su se s trendi materijalima poput umjetne kože, novom paletom boja koja donosi svu raskoš neutralnih i zemljanih tonova te cool detaljima koji im daju efektan izgled.

U nastavku otkrijte savršene modele s Topshop potpisom koji će u trenu osvježiti vaš look, a vašu garderobu pripremiti za godinu koja dolazi. Cijelu novu kolekciju možete pronaći ovdje.

0