U Zagrebu se otvara dućan kojeg modni insajderi obožavaju

Ako ste posljednjih dana prošetali Arena Centrom, vjerujemo kako ste uočili najavu o skorašenjm otvorenju trgovine brenda Ted Baker London. Riječ je o popularnom britanskom brendu kojeg modni insajderi jednostavno obožavaju. U svojim se kolekcijama brend ističe spojem kvalitete i privlačnog dizajna, zbog čega je brzo zauzeo odlično mjesto na modnoj sceni, a istovremeno je poseban jer prkosi modnim pravilima te izbjegava oglašavanje.

Ted Baker London predstavlja izvrsno osvježenje na modnoj sceni, a u svojoj ponudi imaju kolekciju za žene i muškarce te modne dodatke. a istaknuli su se po spoju dizajna i kvalitete, kao i po prepoznatljivoj uporabi uzoraka.

@tedbaker

Od samih početaka krajem osamdesetih godina, brend se fokusirao na kvalitetu, poklanjao pozornost detaljima, a istovremeno su imali i neobičan smisao za humor. Primjerice, u početku su trgovine pružale i usluge pranja rublja za svaku kupljenu košulju, a ubrzo su dobili i epitet “No Ordinary Designer Label”. Pristup marketingu isti je od prvog dana, a sve se prenosi usmenom predajom, bez uobičajneog, klasičnog načina oglašavanja i reklamnih kampanja. S obzirom na to da su se odlučili na takav način poslovanja, morali su učiniti sve kako bi Ted Baker London kolekcije bile uvijek primijećene, drugačije i zabavne, a istovremeno dosljedne postojećoj kvaliteti i dizajnu. Dok čekamo da se Ted Baker London trgovina u Areni Centru otvori, izdvojili smo nekoliko komada koje bismo rado vidjeli u vlastitom ormaru, a ostatak možete pogledati na njihovom web shopu.

Ted Baker London
Ted Baker London
Ted Baker London
Ted Baker London
Ted Baker London
Ted Baker London
Ted Baker London
Ted Baker London

Foto: Profimedia, Instagram, Ted Baker London

2