Nova Stradivarius kolekcija u nijansama zelene, plave i smeđe

Kao jedan od najpopularnijih high street brendova danas, Stradivarius svake sezone donosi najpopularnije modne trendove u pristupačnom izdanju što ih čini poželjnima u baš svakoj garderobi. Za kraj 2019. i početak nove godine, Stradivarius je predstavio trendi modele unutar odlične kolekcije koja će unijeti dašak svježine u modni svijet i naše ormare.

Nova Stradivarius kolekcija za zimske dane

Nova Stradivarius kolekcija donosi savršeni spoj ležernih basic modela i trendi favorita za zimsku garderobu, a ono što ju čini još boljom i privlačnijom su boje.

Baš kao svake sezone, u središtu zimske modne sezone i njezinih najpoželjnijih trendova još jednom su se istaknule boje. U neutralnim nijansama, neočekivanim tonovima i raskošnim uzorcima, zimske kolekcije stvorile su raskošnu kolorističku priču. Među najpoželjnijim bojama sezone istaknule su se nijanse plave, zelene i smeđe. Upravo je u nježnim nijansama zelene, uvijek privlačnim plavim tonovima i smeđoj boji, high street brend Stradivarius pronašao savršeni izbor za svestrane i efektne zimske modele.

Od šarmantnih haljina koje ćemo nositi od jutra do večeri preko trendi modela od umjetne kože do toplog pletiva i kaputa, Stradivarius kolekcijama u bojama sezone donosi ključne modele za svaki zimski ormar. U nastavku donosimo izbor najboljih modela u nijansama plave, zelene i smeđe koji će biti savršeni izbor za trendi dnevni i večernji look.

Foto: Stradivarius

0