Sézane ima novu jesensku kolekciju iz koje ćete poželjeti baš sve

Francuska modna scena posljednjih sezona doživljava pravu malu renesansu. Uz kultne modne kuće koje će uvijek biti sinonim za eleganciju, luksuz i onaj prepoznatljivi francuski chic, posljednjih se godina na francuskoj modnoj sceni istaknulo i nekoliko pristupačnijih brendova. S jednakom dozom elegancije, nonšalancije i seksipila, novi francuski brendovi iz sezone u sezonu donose one ključne komada iz ormara svake Francuskinje.

Prije no što smo se zaljubili u brendove Rouje i Musier Paris iza kojih se nalaze naše omiljene it djevojke francuske street stye scene, Jeanne Damas i AnneLaure Mais Moreau, modnu scenu oduševio je Sézane.

NOVA KOLEKCIJA BRENDA SÉZANE

Jučer je stigla nova Sézane kolekcija koju smo svi s nestrpljenjem iščekivali. Zašto? Nekoliko tjedana prije njezinog izlaska brend je objavio prve fotografije kolekcije i najavio velu reinvenciju brenda. I dok smo se pitali kako će izgledati novi Sézane, jesenska kolekcija stigla je na police i donijela sve ono što nismo htjeli izgubiti u Sézane komadima – ženstvene modele inspirirane francuskim stilom i sedamdesetim godinama.

Od samta do traper komninezona, od odličnih novih torbica do divnih bluza i haljina, nova kolekcija s potpisom sve popularnijeg francuskog brenda nije donijela dramatičnu promjenu unutar estatike brenda. Iako je kolekcija na web shopu tek jedan dan nekoliko komada rasprodalo se u trenu.

Kako izgledaju ključni modeli za jesenski look inspiriran pariškim stilom i neodoljivim sedamdesetima, pogledajte u nastavku.

 

0