Stigla je prva Sézane kolekcija za vježbanje – nosi eko predznak i izgleda odlično

Francuski brend Sézane predstavio je prvu kolekciju iz svoje nove EPS Education Philosophique et Sportive linije odjeće za vježbanje. Iako nitko nije očekivao da će linija odjeće za vježbanje biti sljedeći korak za sve popularniji francuski brend, ona je donijela sve što su njegovi obožavatelji mogli poželjeti.

Osim što je ostao vjeran svojoj estetici, Sézane je u kreiranju prve kolekcije ostao dosljedan svojoj filozofiji koja je veliki i važan dio kreiranje eco-friendly odjevnih komada i modnih dodataka.

Prva Sézane kolekcija za vježbanje

Sézane leisurewear capsule kolekcija donosi izbor ključnih odjevnih komada za vježbanje – od sportskih grudnjaka preko tajica visokog struka do sportskih majica i cosy pletiva. U neutralnim bojama i s dodatkom prepoznatljivih Sézane nijansi poput smaragdne, bordo i ružičaste te točkastog i cvjetnog uzorka. Dosljednost estetici brenda vidljiva je kako u kolorističkom odabiru, tako i u samom dizajnu odjevnih komada za vježbanje koje krasi spoj jednostavnih linija i šarmantnih detalja.

U nastavku donosimo pogled na novu Sézane kolekciju. Iako su se neki modeli već rasprodali, većinu modela još uvijek možete pronaći i naručiti na sezane.com.

Foto: Sézane

0