Sada je idealan trenutak za nabaviti jako toplu jaknu ili kaput po super cijeni

Ako već neko vrijeme odlažete kupovinu vaših omiljenih modnih favorita za jesen i zimu došlo je pravo vrijeme za krenuti u šoping, jer su Black Friday popusti u Fashion Company trgovinama stigli i podrazumijevaju 30% na baš sve, uključujući i već snižene komade.

Bilo da vašem ormaru nedostaje dobra zimska jakna i kaput ili ste od onih koji na vrijeme vole pripremiti kombinacije za nadolazeće blagdane i domjenke, u novim kolekcijama svjetski poznatih brendova poput  Diesel, Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger i mnogih drugih, naći ćete sve što vam je potrebno.

Popust od 30% koji uključuje i već snižene artikle, idealna su prilika da upotpunite vašu garderobu omiljenim klasicima i ključnim komadima sezone, ali i da pronađete prave zimske favorite kao što su vuneni topli džemperi i pernate jakne. Za ljubitelje malo glamuroznijeg look-a tu su i dugačke floralne haljine, kao i one kraće koktel, koje će biti idealne za svaki izlazak. Donosimo vam komade koji su se izdvojili na našoj shopping listi, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u trgovinama Fashion Company u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci, kao i online na www.fashionandfriends.com.

Foto: PR

0