Reebok predstavio prvi tehnološki napredan sportski grudnjak

Reebok PureMove grudnjak

U današnjoj industriji proizvodnje sportskih grudnjaka Reebok je uzdrmao tržište predstavljanjem PureMove Bra. Prvi takve vrste – tehnološki napredan sportski grudnjak, koji na jedinstven način reagira i prilagođava se pokretu kako bi pružio najbolji osjećaj potpore i kontrole. Povratne informacije potrošača predugo su ukazivale na trend frustriranih žena koje se osjećaju nezadovoljnima s mogućnostima svojih sportskih grudnjaka. Ukazale su na alarmantne podatke, primjerice – jedna od pet žena još uvijek izbjegava fizičku vježbu samo zato što nema odgovarajući sportski grudnjak.

Odlučan u namjeri da promijeni postojeću situaciju, Reebok se prije tri godine zaputio na putovanje s jasnom misijom – promijeniti standard industrije sportskih grudnjaka te resetirati i dignuti ljestvicu. Upravo sada, malo više od četrdeset godina nakon što je prvi sportski grudnjak lansiran na tržište, Reebok s ponosom predstavlja prvi proizvod koji u sebi sadrži potpuno novu Reebokovu tehnologiju senzora pokreta.

Senzor pokreta pri aktivnosti i mirovanju

Reebokova tehnologija senzora pokreta rezultat je tretiranja sportske tkanine s finom tekućinom koja se zgušnjava u gel – rješenje u obliku gela koji se pretvara u tekućinu kada se nalazi u mirnom položaju ili u laganom pokretu, dok se zgušnjava i stvrdnjava pri kretanju s većim brzinama. Ova tehnologija namijenjena tkanini prilagođava se i reagira prateći oblik tijela, brzinu pokreta grudnog tkiva te vrstu i brzinu kretanja. Krajnji rezultat za korisnicu ovakvog grudnjaka jest grudnjak koji se manje rasteže pri pokretima većeg intenziteta, istodobno pružajući udobnu i laganu potporu koju svi priželjkuju za vrijeme odmora ili pri aktivnostima manjeg napora.

U svom trogodišnjem razvojnom procesu PureMove tehnologije, Reebokov rad u laboratoriju, testiranje pokreta grudi te preinake proizvoda na Delaware Sveučilištu, bili su integrirani u jedno. Udružili su snage te podigli ljestvicu u standardima industrije za biomehaniku grudi koja je dio kako završnog dizajna PureMove tehnologije, tako i cjelokupnog Reebokovog asortimana kolekcije grudnjaka za jesen/zimu 2018 i nadalje. Do sada, standardi industrije za testiranje biomehanike grudi uključivali su prosječno najviše dva do četiri senzora pokreta u području grudi kako bi pratili odskok i potporu. Reebok i Delaware Sveučilište koristili su ukupno 54 jedinstvenih senzora pokreta tijekom strogih testiranja te su te podatke iskoristili kako bi osigurali da je svaki detalj pokriven i obrađen pri razvoju PureMove-a.

Tri godine planiranja idealnog modela

Krajnji rezultat je dizajn koji nalikuje gotovo drugoj koži, a pored reaktivne tehnologije, ključne značajke PureMove grudnjaka uključuju:

•Prozračne rupice: neovisno o fizičkoj aktivnosti, na prednjem i stražnjem dijelu grudnjaka, stvaraju osjet ugode i svježine.
•Prilagodljivost oblika: oblikovani prednji dio i slobodno rezani rubovi za minimalistički osjet gotovo druge kože kako biste se mogli kretati nesputano bez ikakvih smetnji.
•Minimalistička struktura: sastavljen od samo 7 jedinstvenih dijelova tkanine koji se tijelu prilagođavaju na gotovo nevidljiv način.

Reebok PureMove grudnjak dostupan je u 10 jedinstvenih veličina (XS, XS+, S, S+, M, M+, L, L+, XL, XL+) posebno kreiranih kako bi odgovorio na povratne informacije potrošača o nedostatku rješenja za one kupce kojima standardne sportske veličine grudnjaka ne odgovaraju. Veličine su osmišljene kako bi korisnice mogle pronaći baš njima odgovarajuću i idealnu veličinu. Kako bi proslavile jedan od Reebokovih najiščekivanijih proizvoda u 2018. godini, ovoj kampanji su se priključile Reebokove najsjajnije ženske zvijezde uključujući Gal Gadot, Gigi Hadid i Nathalie Emmanuel.

Reebok PureMove grudnjak dostupan je na Reebok.com po cijeni od 60$ i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera po cijeni od 449,00 kuna. Više saznajte na: https://reebok.hr/puremove/

0