Nova limitirana kolekcija torbi RDcode

Segmenti prolaznosti koji za sobom ne ostavljaju previše vremena za detaljnije rezimiranje trenutaka i doživljaja svakodnevno nas unose i u vrtloge stalnih mijena nametnutih trendova. Sve je podređeno tim mjenama koje su u neprestanoj reciklaži, doslovnoj i figurativnoj, no odluka je naša hoćemo li biti dio kompleksnosti tih trendova. 

Treba napraviti odmak od nametnutog, ići putem koji nije uvijek prohodan, produbiti doživljaj sadašnjeg vremena kroz svjesnost da sami odabiremo sve što definira našu osobnost, vidljivu i u svakom modnom detalju.

Zašto bi neku torbu trebali nositi samo ljeti, zašto bi njezin vijek trajanja kroz boju, oblik i funkcionalnost trebao biti ograničen i ukalupljen?! Ako je njezina boja mint, zašto ne bi mogla biti jednako nosiva i u kasnu jesen. 

NOVA RDCODE KOLEKCIJA

Fokusirajući se na jednostavan dizajn, kod kojega je naglasak stavljen na boje, uglavnom u pastelnim tonovima, modni brend RDcode osmislio je limitiranu ediciju torbi, koja nije namijenjena iskljućivo ljetnom periodu. Budući da je dizajn torbi oversized, naglasak je stavljen na njihovu funkcionalnost i nosivost na razne načine. Uglavnom kao koloristički kontrast uz monokromatske, jednobojne stylinge uz koje boja lososa, mint, limun žuta i srebrna boja imaju svoju izražajnost. 

Torba koja može poslužiti za shopping, za plažu, dodatnu prtljagu na putovanju, gradsku vrevu u kojoj možemo sve spremiti samo u jednu oversized torbu….Neopterećeni time što njezina boja i njezin stil nisu u skladu s aktualnim trendovima. Jer, mi smo ti koji oblikujemo vlastite trendove.

Iako im je dizajn univerzalan, odabir njihovih boja nije slučajan. Ostale su u memoriji RDcode-a kroz inspiraciju starinskim fasadama u mint boji u povijesnom dijelu američkog grada Charlestona, vratima u boji lososa u Lisabonu i krošnjama mirisnih limuna s talijanske obale Amalfi. Sve što je ostalo u našoj memoriji može imati svoj otisak u našoj osobnosti, kroz dizajn koji nosimo, u ovoj modnoj priči kroz torbe izrađene od alkantare i veganske kože sa limitiranim privjescima.

Kroz svaki dizajn nastao u malim dizajnerskim i art radionicama, do izražaja dolaze i umorne ruke dizajnera koji ih svakodnevno preoblikuju u stvarne skice i dio su svih procesa njihovog nastanka. 

Više informacija o ovoj limitiranoj ediciji RDcode torbi dostupno je putem Facebook stranice brenda https://www.facebook.com/RDcode/

Foto: Željka Milić

0