POP-UP modne kuće Loewe “Paula’s Ibiza” u dubrovačkom Maria Storeu

Veliki kaktusi, šareni drveni elementi, pijesak pod nogama i savršen ljetni soundtrack – atmosfera plaže zavladala je dubrovačkim Maria storeom u suradnji s legendarnom španjolskom modnom kućom Loewe. Tako se Maria store u dubrovačkom Starom Gradu pridružio odabranom društvu od dvadesetak vodećih svjetskih concept storeova koji ove sezone imaju čast ugostiti ekskluzivni Loeweov pop-up projekt, osmišljen specijalno za ljetnu capsule kolekciju ‘Paula’s Ibiza’!

Savršen mix ljetnih Loewe komada

Kolekcija ‘Paula’s Ibiza’ već je stekla must have status među obožavateljima Loeweova arty stila i eklektičnog duha kultnog butika ‘Paula’s’, koji je svojim šarenim uzorcima i opuštenom boemskom atmosferom obilježio hipijevske 70-te godine prošloga stoljeća na Ibizi. Ovoga ljeta, u trećem izdanju ove kreativne kolaboracije, Jonathan Anderson za novu kolekciju iznova poseže za printovima iz arhive ‘Paula’s’ butika, koje genijalno reinterpretira u savršenom ljetnom miksu Loeweovih it-komada – torbica ‘Hammock’, ‘Puzzle’, ‘Gate’ i ‘Basket’, lanenih haljina s kapuljačom, patchwork jeans jakni i hlača, slamnatih i platnenih šarenih šešira i sandala od špage i kože.

Ljetna vedrina i opušten lifestyle u koji će se trendseterice zaljubiti

Osim fenomenalnih kožnih kreacija, po kojima je ova madridska kuća slavna još od 1846. godine, ključni motivi kolekcije su pletene tkanine od prirodnih materijala poput slame i špage, kao i sveopće šarenilo uzoraka, boja, vezova i motiva, koji od odjeće do modnih dodataka ovoj capsule kolekciji daju neodoljiv touch bezbrižne ljetne vedrine i savršeno opušteno lifestylea koji će osvojiti sve zaljubljenice u modu koje u iduća dva mjeseca posjete Maria store u Dubrovniku.

Foto: Promo

0