Već nakon prve kolekcije je jasno – o ovom će se modnom brendu pričati

@meganellaby

Modni svijet sve je raskošniji, a jedan od razloga su novi brendovi koji donose svježi pogled na modne klasike, ali i aktualne trendove. Iako se čini da je gotovo nemoguće pronaći brend koji je istovremeno originalan i nosiv, s vremena na vrijeme, na modnoj će se sceni pojaviti brend koji će zaintrigirati modne insajdere i sve ljubitelje mode. Posljednji u nizu je Palones – britanski modni brend koji je prije nekoliko dana predstavio svoju prvu kolekciju kojom je oduševio ljubitelje mode na prvi pogled.

NOVI BREND KOJI ĆE OSVOJITI MODNI SVIJET

Svoj dom i inspiraciju za kreiranje jedinstvenih odjevnih komada, modni brend Palones pronašao je u Kentish Townu u sjevernom Londonu. Nadahnuti ljudima, mjestima i kulturom koja ih okružje, brend Palones pokrenut je s idejom stvaranja kvalitetne odjeće za moderne žene koje će uz pomoću njihovih limitiranih modela stvoriti savršenu kolekciju visokokvalitetnih odjevnih komada koji će trajati godinama.

@meganellaby

Osim odjevnih komada koji će vas osvojiti na prvi pogled, novi britanski modni brend istaknuo se i svojim jedinstvenim pristupom proizvodnji. Svaka kolekcija bit će limitirane, a svaki model proizveden u samo sto primjeraka. Jednom kada se bilo koji od modela rasproda, on se više ne vraća u prodaju zbog čega ćete se u svakom od modela osjećati posebno, a vjerojatnost da naiđete na nekoga tko nosi istu odjeću postaje vrlo mala.

Za razliku od većine drugih brendova, Palones brend svoje kolekcije priprema mjesecima unaprijed, zbog čega ne samo da mogu svaku skicu u samo nekoliko tjedana mogu pretvoriti u savršeni outfit, već imaju mogućnost svaki mjesec predstaviti novu limitiranu kolekciju.

@meganellaby

Tijekom osmišljavanja i stvaranja kreacija, dizajnerski tim brenda Palones uvijek kreira odjeću koja će savršeno nadopuniti postojeće modele Palones kupca. Daleko od prolaznih trendova. Palones modeli bit će jednako privlačni i nakon nekoliko godina, zbog čega će uvijek imati mjesto u našem ormaru.

Uz novi pristup i filozofiju koja stavlja naglasak na kvalitetu i limitirane količine, na samom vrhu prioriteta nalazi se savršeni kroj, a za kreiranje besprijekornih krojeva koriste 3D digitalne avatare. Kako bismo stvorili savršeno uklapanje, dizajniramo na 3D digitalnim avatarima. Zahvaljujući Većina modela prilagodljiva je i dizajnirana za nošenje na različite načine – bilo da je riječ o različitim stilovima ili različitim prilikama.

PRVA KOLEKCIJA BRENDA PALONES

U nastavku donosimo pogled na prvu kolekciju brenda Palones u kojoj je svaki model onaj vrijedan investicije. Sve modele možete pronaći i naručiti na palones.com, a sve novosti i najave novih kolekcija pratite na Instagramu profilu @palonesofficial.

Foto: Palones

0