Nova Oysho kolekcija donosi cosy pidžame u kojima ćete poželjeti provesti svaki jesenski dan

Otkako je stigao u Hrvatsku, Oysho je postao omiljena shopping destinacija za pronalazak savršene pidžame – za svaku sezonu. Proljetne i jesenske kolekcije popularnog španjolskog brenda otkrivaju najudobnije i najljepše svilenkaste modele, zima donosi najtoplije modele sa šarmantnim zimskim motivima, a ljeto stavlja naglasak na lagane komplete te nježne i lepršave spavaćice. Nakon što smo prije nekoliko dana zakoračili u novu sezonu, a našu garderobu već su ispunili jesenski klasici i noviteti, vrijeme je da svoj ormar obogatimo i novom pidžamom.

Oysho ima najljepše jesenske pidžame

Jesen 2019. neće nas nimalo razočarati kada su u pitanju Oysho pidžame, jer već prva kolekcija modela za spavanje ove sezone izgleda neodoljivo. Zvijezda kolekcije su pidžama kompleti od svilenkastih materijala koji spajaju pidžama-košulju klasičnog kroja te ugodne pidžama-hlače. Uz pidžame, Oysho donosi i nekoliko odjevnih komada od ugodnog pamuka ili finog pletiva u kojima ćemo pronaći savršenu lounge odjeću za uživanje u cosy atmosferi vlastitog doma. Jesensku kolekciju Oysho je upotpunio i s nekoliko toplih ogrtača.

Od klasičnih modela, preko svilenkastih pidžama s cvjetnim uzorkom, do šarmantnih modela s prugicama i točkicama, u nastavku donosimo najbolje modele iz jesenske Oysho kolekcije, a sve ih možete pronaći u Oysho trgovinama te na oysho.com.

Foto: Oysho

0