Novi komadi po preporuci Massimo Dutti insajdera

Vrijeme je za jesenski shopping! Ta parola kao da vrišti iz svih online trgovina koje su s početkom rujna definitivno i u potpunosti zaronile u hladniju sezonu te nam kroz razne kampanje i editorijale prezentiraju svoju inspiraciju za jesen i početak zime. Mnogi su se trendovi već iskristalizirali, a ako nas redovito pratite onda ste sigurno već oformili svoju jesensku capsule garderobu. Da će vladati manija 70-ih sada više nije tajna, a to je još jednom dokazao Massimo Dutti.

Massimo Dutti Editor’s Choice

Omiljeni brend žena koje traže eleganciju s pomakom, ove jeseni izgleda posebno dobro. Među različitim rubrikama koje su dodali na svoju stranicu nalazi se i ona s preporukama modnih kustosa zaslužnih za nastanak kolekcije. Ovi insajderi nude nam direktan pogled u samu žižu trendova i izdvajaju najbolje od najboljeg – komade uz koje možete kreirati total look i potpuno transformirati svoj jesenski stil.

Sedamdesete se očituju u svakom kroju, od trapezica do kombinacije midi suknje i haljine s visokim čizmama, od samta do moćnog odijela, okrugle torbe, brušene kože, laganih bluza, visokog struka… Modna inspiracija u koju nam brend daje uvid jako se dobro nosi baš ove jeseni. Izdvojili smo top komade po preporuci modnih insajdera brenda, ujedno i najnovije u ponudi – pogledajte kako izgleda hladna sezona na Massimo Dutti.

Foto: Massimo Dutti

0