Od sada omiljene M.A.C ruževe možemo kombinirati s novim Puma tenisicama

Detalji koji stil svake fashion djevojke čine neodoljivim upravo se kriju u savršenom i upečatljivom make upu. Ako se još boja ruža na usnama savršeno slaže s cipelama onda je to dobitna kombinacija. No, što je s tenisicama? Odgovor na ovo pitanje daje suradnja omiljenog beauty brenda MAC i sportske Pume.

macTEKST

Puma tenisice u bojama najpopularnijih ruževa za usne

Oni su se dosjetili kako upotpuniti stil chic djevojaka i pomoći im da budu još zanosnije. Za djevojke koje znaju kako ponijeti glamour na svojim koracima i pritom blistati poput filmske dive, ovaj jaki dvojac već sljedećeg mjeseca donosi novu liniju Puma Suede tenisica. One dolaze u tri boje inspirirane omiljenim nijansama ruževa za usne.

Ove tenisice kreirane su za sve dame koje u sebi nose raskoš super modela, odvažnost i poželjnost. Stoga, ukoliko baš uživate zaustaviti gradski promet, možete odabrati koraljno crvene Pumice, odnosno Lady Danger tenisice, breskvasto-bež odnosno Crème d’Nude ili one duboko crvene, bordo tj. Sin. Bilo koja od ovih boja zaustavit će poglede baš na vama. No, budući da je riječ o limited edition kolekciji, možete se odlučiti za sve tri varijante i kombinirati ih uz istoimene MAC ruževe ovisno o raspoloženju i stylingu.

ppuuummTEKST

Tekst: Dijana Ljubanović

Foto: Instagram, Puma, MAC

0