Sestre Šopar su novu kampanju za svoj brend snimile u New Yorku

Bilo je samo pitanje vremena kada će sestre Helena Šopar Zadro Tamara Rebić kampanju snimiti u Heleninom omiljenom gradu – New Yorku, koji je do prije nekoliko godina bio i Helenin dom. To je grad u kojem je ostvarila svoje prve modne korake, snimila kampanje sa najvećim svjetskim imenima, a na koncu se tamo i zaručila sa svojim sadašnjim suprugom.

“HELENIN NEW YORK”

Kampanja za zimu 2018./2019. pod nazivom “HELENIN NEW YORK” snimana je na njenim najdražim lokacijama. Od vožnje biciklom kroz četvrt SoHo, do stanki od kastinga koje je provodila u parku u West Villageu uživajući u svojim najdražim cupcakes kolačima, Chelsea marketa u kojem tvrdi da je najbolji sushi na svijetu do Meatpacking districta gdje najviše boravi u SoHo houseu za koji tvrdi da ima najljepšu krovnu terasu te fenomenalan pogled na grad, a u tome mogu uživati samo članovi SoHo kluba. Sestrama je cilj bio da grad prikažu onako kako ga Helena vidi svojim očima.

U kolekciji prevladavaju pastelne boje, svila, samt, vuna i njihov neizostavni ručni rad. Spojile su konzervativnost svoga rodnog grada kroz čipku te seksepil i šarm New Yorka. Osim čipke sestre u ponudi imaju i ručno izrađene vunene veste te hlače.

Kao modni dodatak izdvajaju se naušnice izrađene od paške čipke koje su postale vrlo tražene nakon sto ih je na ovogodisnjoj Met Gala proslavi nosila booking direktorica američkog Vogue časopisa – Helena Suric.

Fotografije kampanje snimila je Marijana Marinovic, hrvatska novinarka i fotografkinja s diplomom NY Film Akademije, s adresom u New Yorku.

0