Nova SOPAR kampanja “Into The Wild” inspirirana snažnim ženama

Pod nazivom “INTO THE WILD”, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile su nam svoju novu SOPAR kampanju za ljeto 2019. Inspirirana snažnim i uspješnim ženama, fotografkinja Karmen Poznić odvodi nas na egzotično putovanje u divljinu približavajući nam njihovo zajedništvo, prijateljstvo, snagu i spokoj.

Kolekcija za odlučne žene vedrog duha s dozom nježnosti i naivnosti

Poput pravog girl banda, sestre Šopar zajedno sa mladim nadama modelinga Laurom Kvartuc te Midikenovom uzdnicom Klarom Perica, utjelovile su SOPAR ženu koju dizajnerice zamisljaju kao samopouzdanu, elegantnu, odlucnu ,vedrog duha te sa dozom nježnosti i naivnosti.

Kolekcijom se prožima svila te ručni rad po kojem su sestre prepoznatljive. Udobni pidžama kroj, lepršave ljetne haljine, pastelne boje, kvalitetni materijali u kombinaciji sa ručnim radom te prekrasnim ambientom Jockey konjičkog kluba u Zagrebu dobitna su kombinacija za predstavljanje ideje o njihovoj heroini.

Za šminku je zaslužna Dajana Pajkić, frizure je napravila Helena Blatančić iz salona Teuta, a za nokte se pobrinula Lana Jelenek iz salona Nokteraj. Nova kolekcija dostupna je od danas na www.soparcollection.com te u Belle Époque Storeu u rovinjskom Grand Park hotelu i u Bellevue hotelu u Malom Lošinju.

Foto: Karmen Poznić


0