Počelo je sniženje online shopa Net-a-porter – sada je pravo vrijeme da investirate u dizajnerske komade

@netaporter

Vrijeme je za shopping! Iako ljetna sezona još uvijek nije službeno počela, modni brendovi i online shopovi već su krenuli s prvim ljetnim sniženjem koje je donijelo neočekivano dobre popuste i ponude. Nakon međusezonskog sniženja, ali prije početka velikog ljetnog sniženja koje će već tradicionalno započeti 27. lipnja, predsezonsko sniženje donosi odličan popust na odabrane odjevne komade i modne dodatke iz proljetnih i ljetnih kolekcija među kojima ćemo pronaći sve što nam treba kako bismo zaokružili ljetnu garderobu, zamijenili stare basic modele novima ili pronašli nekoliko komada za godišnji odmor.

Uz neke od high street favorita poput Manga, sniženjem prije velikog ljetnog sniženja iznenadio je i jedan od najpopularnijih i najboljih online shopova – Net-a-porter.

@netaporter

NET-A-PORTER SNIŽENJE KOJE NE ŽELITE PROPUSTITI

Net-a-porter jedan je od najvećih i najboljih online shopova koji na jednom mjestu okuplja najbolje modne kuće, dizajnere i brendova, ali i neka od najuzbudljivijih novih modnih imena čije vrijeme tek dolazi. Njegova raskošna ponuda nikad nije primamljivija no za vrijeme sezonskih sniženja na kojima možemo uhvatiti nekoliko pravih modnih ulova koji će obogatiti našu garderobu i u njoj se zadržati godinama.

Od modnih klasika s modernim pomakom do romantičnih haljina čiji šarm nikad ne blijedi, od odličnih torbi i cipela do decentnog zlatnog nakita, Net-a-porter sniženje jedno je od onih koje se ne propušta, a na kojem ćete pronaći sve one dizajnerske komade o kojima ste dosad samo maštali. Tridesetak favorita koji su se našli na našoj shopping listi izdvojili smo u nastavku, a ostatak dizajnerskih odjevnih komada i modnih dodataka na sniženju možete pronaći ovdje.

Stella McCartney
Tory Burch
Cesta Collective
Vince
Stella McCartney
MICHAEL Michael Kors
See by Chloe
Rosantica
Rhode
RIXO
Self Portrait
Preen by Thornton Bregazzi
Madewell
Paul Andrew
Molly Goddard
Melissa Odabash
Aquazzura
Neous
Cult Gaia
Miguelina
Isabel Marant Etoile
Isabel Marant Etoile
By Far
Kenneth Jay Lane
Frame
adidas Originals

Foto: Net-a-porter

0