Napokon znamo koje Black Friday popuste donose H&M, Zara, Mango i drugi high street brendovi

Tradicija Black Friday shoppinga nastavlja se i ove godine pa je tako posljednji petak u studenom rezerviran za popuste kojima će rijetki odoljeti. Black Friday se danas u svijetu smatra najvećim shopping danom u godini, a iznimka ne bi trebao biti ni nadolazeći shopping praznik, koji pada na sutra, 27. studenog 2020. 

Black Friday 2020. u high street trgovinama

Ovdje možete pronaći veliki vodič koji smo objavili povodom Black Fridayja, a do zadnjeg trenda zapravo se čekalo na high street brendove, kako bi objavili kojim popustima oni obilježavaju crni petak. Sada napokon znamo i to, pa u nastavku donosimo vodič za Black Friday shopping po high street trgovinama i webshopovima.

Reserved

Reserved ima 20% popusta na novu kolekciju, u webshopu i u trgovinama. Kupovati možete već sada, a popust ostvariti uz kod blackhr.

H&M

H&M u Black Friday ulazi s generalnim popustom od 20% na sav asortiman. Popust je već danas aktivan za korisnike H&M mobilne aplikacije uz kod APP20, a shipping za narudžbu je besplatan.

&Other Stories

Danas i sutra u &Other Stories webshopu možete ostvariti 20% popusta na sav asortiman. Sve što će vam trebati na checkoutu je kod FRIDAY20.

COS

COS ima Black Friday Week s 30% popusta na odabrane artikle.

Mango

Mango za Black Friday daruje 30% popusta na sav asortiman, u fizičkim trgovinama i u webshopu. Može se iskoristiti sve do nedjelje, a kod koji morate utipkati pri checkoutu u webshopu ili reći na blagajni u trgovini je BLACK20. Uz to, Mango još nudi i 50% popusta na odabrane modele.

C&A

Black Friday Week u C&A donosi do 50% popusta na odabrane proizvode u C&A trgovinama i cijeli tjedan prigodnih popusta od 20% i 30% u C&A webshopu.

Orsay

Orsay webshop donosi 35% popusta na sav asortiman, sve do 30.11., uz kod BLACK35.

Zara

Zara ima do 40% popusta na odabrane proizvode – danas od 18 sati u aplikaciji, od 19 sati na webu, a također danas od 18 i u fizičkim trgovinama.

Bershka

Bershka je za BF pripremila popuste do 50% na odabrane artikle, a popusti su aktivni danas od 18 sati u aplikaciji, te od 19 sati na webu i u fizičkim trgovinama.

Pull & Bear

Black Friday u Pull&Bearu počinje danas u 18 sati u aplikaciji i u 19 sati na web lokaciji. Možete ostvariti 20% popusta na sav asortiman.

Massimo Dutti

Massimo Dutti donosi do 40% popusta na odabrane artikle u svojim trgovinama i u webshopu. Kao korisnik aplikacije, možete kupovati već danas.

Uterque

Uterque ima 40% popusta na odabrane stilove – od 20 sati kupovati mogu korisnici aplikacije, a od 21 sat posjetitelja weba.

ASOS

ASOS omogućuje do 70% popusta na sav asortiman.

Foto: &Other Stories, Mango

0