Najnovija Reebok MYT kolekcija slavi snažne žene

Reebok MYT kolekcija

Najnovija Reebok MYT kolekcija slavi snažne žene koje se ne boje pokazati svoj jedinstveni stil. Kroz kampanju snimljenu na ulicama Londona, Berlina i Pariza, Reebok predstavlja žestoko lice
europskih gradova i poziva žene da izađu iz okvira te žive ponosno i s punim plućima.

Jourdan Dunn, modna ikona i poduzetnica prepoznatljiva po svom modnom i kulturnom izričaju, savršena je ambasadorica ove kolekcije: poznata je po zagovaranju ženske neovisnosti, kreativnom izražavanju i individualnosti te neumorno nastoji inspirirati druge žene da čine isto.

“Uzbuđena sam s novom suradnjom s Reebokom koji desetljećima pokazuje čvrstu predanost ženama. Nova kampanja predstavlja spoj mode, fitnessa, neovisnosti i individualnosti – vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena. Cilj kampanje je potaknuti žene da se poigraju s modom, izgrade svoj stil i da se ne boje pokazati svoje istinsko lice. Stvaranje tog samopouzdanja za mene kreće u teretani te se proteže kroz svaki aspekt mog života. Ključ se krije u vjeri u samoga sebe te stvaranju energije s kojom je moguće ostvariti i neostvarivo” izjavila je Jourdan.

Moćan dizajn, jedinstveni krojevi i odvažni printevi ujedinjeni u sportskoj modi

Ovu suvremenu kolekciju dizajnirao je Morgen Kohn, a njene glavne karakteristike su odvažni printevi s kojima pokazujte stav, a koji su prilagodljivi stilu svake osobe. “Inspiraciju za ovu kolekciju pronašao sam među odvažnim elementima u arhivi Reeboka. U njoj rad susreće trening, a sport susreće stil” – izjavio je dizajner.

MYT kolekcija sadrži razne modele topića, grudnjaka, hoodie majica, kratkih hlača, tajica, hlača i još mnogo toga – u njoj možete pronaći sve potrebno za teretanu i izvan nje. Istaknuti logotipi, jarke boje, odvažni printevi i moderni krojevi, ženama daju priliku da se poigraju sa stilovima i stvore svoj jedinstveni identitet. Vaš stil je samo vaš.

Nova MYT Reebok ženska kolekcija dostupna je u širokom rasponu veličina (od XS do XXL) u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: Reebok FitZone/Arena Centar Zagreb, Top Sport, Sport&Moda, Intersport.

Foto: PR

0