Znamo od kojeg datuma kupujemo u H&M-ovom sestrinskom brendu koji stiže u Hrvatsku

Monki, COS, &Other Stories, Weekday i Arket, sestrinski su brendovi mega popularnog H&M-a, u čijim smo kolekcijama dosad mogli uživati isključivo na putovanjima, u njihovim inozemnim trgovinama, pitajući se istovremeno s nestrpljenjem kada će ove trgovine napokon stići u Hrvatsku.

Iako ćemo se na otvaranje njihovih fizičkih poslovnica ipak načekati, već smo vam pisali o tome kako ovi brendovi napokon otvaraju svoje online trgovine u Hrvatskoj. Vijest je to koja je oduševila brojne obožavateljice ovih skandi high street brendova, jer svaki od njih ima uzbudljive sezonske odjevne komade i modne dodatke koje trendseterice obožavaju.

Lansiranje ovih online trgovina za hrvatske kupce najavljeno je u travnju, no kriza oko koronavirusa odgodila je te planove i iz brendova su službeno izvijestili kako je akcija odgođena i da ćemo još malo morati pričekati prije no što ćemo službeno moći kupovati njihove kolekcije.

Monki dolazi u Hrvatsku 14. svibnja

No, na Facebooku je ipak osvanuo datum lansiranja Monki web shopa u Hrvatskoj, što nam daje naslutiti kako bi isti ili barem bliski datum za lansiranje mogli iskoristiti i COS, &Other Stories, Weekday i Arket.

Monki će tako s prodajom u Hrvatskoj krenuti 14. svibnja, za svega desetak dana, a ako se prijavite na newsletter, brend će vam pokloniti 20% popusta na shopping i rani VIP pristup.

Foto: Monki

0