Saznale smo kako lakše do ovosezonskih ‘it’ komada s bucket liste

Dolazak novog godišnjeg doba označava i novu sezonu svima omiljenog shopping spreeja. Maratonsko obilaženje dućana popularnih brendova, pa kava i ručak za vraćanje energije i križanje kupljenog s popisa, ritual je koji se u bablje ljeto ne propušta. Rutinski update garderobe, odavno je postala pomno osmišljena aktivnost koju smo zapisali u kalendar.

Nema više „ouch“ trenutka

U potrazi za stvarima zbog kojih ne skidamo osmijeh s lica, nekada se pronađu i one koji nam uzbudljive shopping trenutke pretvore u „ouch“ momente uz promišljanje kako će se ovo osjetiti na privatnom budžetu. Nule koje se nalaze ispred valute nekad su razlog da se teška srca odustane od toliko željene torbe, haljine koja bi pristajala kao salivena, sakoa koji bi bio zvijezda poslovnog sastanka ili pak gadgeta koji će nam život učiniti neopisivo lakšim.

Riješena dilema: željeno vs. moguće

Kako balansirati željeno od mogućeg, vječna je dilema. Ipak, postoji rješenje jer današnje banke razumiju potrebe suvremenog čovjeka te kreiraju opcije koji su nam važne i potrebne.

Jedna od njih je i podjela na rate bez kamata na mojaRBA mobilnoj aplikaciji.

Iako se na prvu ovo čini  kao  najpoznatiji princip podjele troškova, mojaRBA ide korak unaprijed, nudeći svojim korisnicima opuštenije balansiranje mjesečnog budžeta.

Kako stvar funkcionira? 

Svima koji prilikom kupovine u dućanu nisu dobili opciju „može na rate“, mojaRBA daje priliku da to učine i nakon obavljene kupovine.

Isto vrijedi i za kupnju na internetskim stranicama. Zašto biste u jednom mjesecu otpratili vašu plaću na račune različitih brendova, kada to možete podijeliti na više manjih transakcija.

Skini mojaRBA, osvoji nagradu

I one iznose koje vam se sada čini nemoguće podijeliti, evo brzi demantij. Skinite mojaRBA i podijelite iznose nedavne kupnje obavljene s RBA kreditnim karticama.  Zanimljiva stvar u cijeloj priči je i trenutačna nagradna igra koja traje do 20. studenog 2020.   Dakle, kad skinete i aktivirate mojaRBA te učinite vašu prvu transakciju imate  priliku osvojiti mobitel ili smart watch ( koga ovo ne bi razveselilo!).

Foto: Pexels, RBA

0