Stiže dokumentarac o jednom od najintrigantnijih modnih dizajnera mlađe generacije

2011. godine Christophea Decarnina je na mjestu kreativnog direktora modne kuće Balmain zamijenio mladi modni dizajner Olivier Rousteing. Sa samo dvadeset i pet godina, Olivier se našao na čelu jedne od najvećih pariških modnih kuća, a već nakon prve kolekcije bilo je jasno da njegovo vrijeme tek dolazi. Modni svijet zaintrigirale su njegova odvažnost i zaigranost, a raskošne kreacije s rock chic estetikom svoje su mjesto pronalazile u ormarima hollywoodskih zvijezda, slavnih pjevačica i supermodela.

MODNI DOKUMENTARAC KOJI ĆE SVI POGLEDATI

Nakon dvije godine snimanja, uskoro stiže dokumentarac Wonder Boy koji će otkriti svijet Oliviera Rousteinga, jednog od najintrigantnijih dizajnera mlađe generacije. Osim sjaja i glamura koji ga danas okružuje, u dokumentarnom filmu koji će bez sumnje pogledati svi ljubitelji mode, Olivier će otkriti i drugu stranu svoje priče – od samog početka njegove priče preko najvećih uspjeha njegove karijere do dirljive potrage za biološkim roditeljima.

Dokumentarac Wonder Boy prije nekoliko je dana doživio svoju pretpremijeru za francuske medije. S okupljenima, Olivier je podijelio da je ovo jedan neobičan trenutak u njegovom životu jer se ovakvi biografski dokumentarni filmovi obično događaju ljudima u kasnijoj dobi ili nakon smrti. Isto tako, nadodao je da je Wonder Boy više od klasičnog biografskog dokumentarnog filma – priča kojoj na početku snimanja nitko nije znao završetak.

Foto: Profimedia

0