Modni brend Mona je otvorio hrvatski web shop

Jedna šetnja Ilicom dovoljna je da zapazite modni brend Mona i poželite zaviriti u njegov raskošan modni svijet. Modni brend Mona na regionalnoj modnoj sceni nalazi se više od trideset godina tijekom kojih se istaknuo kao jedno od najvažnijih modnih imena. Od samih početaka, Mona je imala jedinstvenu viziju da svojim kupcima ponudi mogućnost modernog i kvalitetnog odijevanja. Iako je ostao vjeran svojoj modnoj filozofiji, popularni modni brend s kultnim statusom iz sezone u sezonu prati svjetske modne brendove, a njegove kolekcije, na prepoznatljivi način, prenose najnovije i najpoželjnije modne trendove. U posljednjih godinu dana prepoznala je to i domaća publika.

Prošlog ljeta, Mona je otvorila svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj i u samo nekoliko mjeseci osvojila zagrebačku publiku. Njezina trgovina na adresi Ilica 38A danas je jedna od najpopularnijih zagrebačkih shopping destinacija. Nakon što je oduševio Zagreb, srpski modni brend spreman je osvojiti i ostatak Hrvatske. Nedavno, Mona je otvorila svoj hrvatski web shop i na taj način približila svoje odlične modele svim domaćim ljubiteljicama mode.

Mona web shop – nova omiljena adresa za online shopping

Na adresi mona.hr modni brend Mona okupio je svoje najbolje modele među kojima ćete pronaći baš sve što možete poželjeti u svojoj sezonskoj garderobi. Ono što vas ovih dana čeka u novom web shopu su odlično ljetno sniženje, nova kolekcija i impresivan izbor modela do kože među kojima se kao najpopularnije ističe prepoznatljive Mona torbe.

Ljetno sniženje okupilo je odlične modele i proljetne i prve ljetne kolekcije i istaknulo modele u kojima ćemo pronaći savršeno osvježenje za aktualnu sezonu i garderobu, a koje ćemo obožavati nositi godinama. Od modnih klasika s trendi pomakom do efektnih odjevnih komada u kojima nećete proći nezamijećeno, ljetno sniženje u Mona web shopu jedno je od onih koje se ne propušta.

Uz modele snižene do 50%, u Mona web shopu možete pronaći i najnoviju kolekciju popularnog modnog brenda koja će vas osvojiti na prvi pogled. Nezamjenjive ljetne klasike poput bijele košulje, mini haljina i suknja te topova i kompleta, Mona je transformirala u efektne modele u kojima ćemo provesti ljetnu sezonu.

Posljednja kategorija na Mona web shopu u koju morate zaviriti je njihova kolekcija od kože čija su glavna zvijezda torbe. Svake godine, srpski brend Mona proizvode čak sedamdeset tisuća ženskih i muških kožnih torba. Činjenica je to koja progovara i o kvaliteti i o popularnosti torba s potpisom sada već kultnog srpskog brenda. Mona torbe su sofisticirane, moderne i kvalitetne, a osim što savršeno nadopunjavaju i zaokružuju svaku kolekciju, jednaku ulogu s lakoćom će odigrati i u vašoj garderobi kao modni dodatak s kojim nikad ne možete pogriješiti. Aktualne modele možete pogledati ovdje.

Mona novitete otkrijte u nastavku, a njezine raskošan modni svijet otkrijte na mona.hr.

Foto: Mona

0