Najljepše bijele haljine i drugi ljetni favoriti u kolekciji hrvatskog brenda Maleza

Novi boutique modni brend Maleza predstavlja svoju prvu proljeće/ljeto kolekciju, snimanu na poznatoj istarskoj destinaciji, stanciji Meneghetti. Limitirane serije, ručni rad, ekskluzivni materijali koji se pribavljaju iz raznih dijelova svijeta te povratak istinskoj eleganciji i seksipilu samo su dio karakteristika Maleza modnog brenda.

Kampanja proljeće/ljeto snimana na stanciji Meneghetti nastavak je zimske kampanje snimane u zagrebačkom hotelu Amadria Park. Modni brand Maleza, vlasnica Danijela Gazdek započela je početkom epidemije koja joj je, iako puna nesigurnosti, dala vremena za dodatno usavršavanje.

Proces stvaranja Maleza kreacije počinje sa vizijom, nastavlja se skicom te završava šavom. Cijeli proces je malo duži jer se radi o ručnom radu koji Danijela osobno nadgledava. Materijali koji se koriste dolaze iz cijelog svijeta, a biraju se ovisno o modelu te pozivaju svaku ženu da blista i živi bez obzira na svoje godine i konfekcijski broj.

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta je poznata influencerica Lidija Lešić. Ova kampanja predstavlja kolekciju unikatnih vjenčanica, haljina, kratkih hlača, spavačica te badića. U novoj kolekciji dominiraju lan, svila, pamuk i čipka.

Cilj branda je vratiti ženama samopouzdanje te izgubljenu eleganciju. Svaka žena je za mene božanstvena. Jako mi je teško izdvojiti na kojem modelu najviše volim raditi. Vesele me jako vjenčanice jer za većinu parova to je njihov najvažniji dan u životu. Planiraju ga pomno do najsitnijeg detalja. Moja uloga je ispuniti želju mladenke i svojom kreacijom učiniti njezin poseban dan nezaboravnim. Mislim da su mi vjenčanice najveći ponos i izazov. Svaka je posebna, čistih linija sa upečatljivim detaljima.
Prepoznatljivi elementi u dizajnu prisutni su u obje kampanje. Ljetna kampanja donosi jednu dašak ležernost ali i ostaje vjerna eleganciji i seksipilu.”
, istaknula je dizajnerica.

Dizajnerica Danijela Gazdek

Modni brand Maleza dio svoje kolekcije posvećuje i mladim damama jer smatra da je svaka kćer refleksija svoje majke. Od identičnih večernjih haljina, dnevnih kombinacija te svilenih pidžama svaki dio dječje mode Maleza je posvećena svim divnim majkama i i djevojčicama koje vole modu. Modele za djevojčice u kampanji nosi Danijelina kćer Zara.

Budućnost za Malezu donosi nekoliko projekata od čega je i posebna ponudu za hotele na kojoj trenutno radi Danijelin tim.

Sve modele možete potražiti na službenoj stranici brenda maleza.hr i u njihovom ateljeu na adresi Crvenog križa 15, Zagreb, a novosti i novitete vezane uz brend pratite na Instagram profilu @maleza_fashion.

Foto : Karmen Oblak

2