Modna čarolija s najjužnije točke istarskog poluotoka

Doris Pinčić Rogoznica, Marijana Batinić, Viktorija Rađa, Ivana Mišerić, Antonija Blaće, dugačak je popis hrvatskih trendseterica koje u svojim ormarima obavezno imaju ELFS komade. Kao i svake godine, modni dvojac Elfs se i ove zime pobrinuo da njihova kampanja uljepša ovo hladno i tmurno vrijeme. Ovoga puta vode nas na najsunčaniji dio Istre, rt Kamenjak.

Atraktivne manekenke Laura Kvartuć i Nabilah Harron hrabro su stale pred objektiv Danijela Galića i na najljepši mogući način još jednom potvrdile ono što već znamo posljednjih 15 godina : kada su elegancija i ženstvenost u pitanju, Elfsi jednostavno nemaju konkurenciju! Za besprijekoran make up pobrinula se Gabrijela Jozić za IBeauty dok frizure potpisuje riječki salon Domino.

Premda u posljednjoj Elfs kolekciji dominiraju haljine, ključni komadi ipak su kaputi, ali i tople zimske jakne uz sada već neizostavne modne dodatke s Elfs potpisom . Isto tako, i ove sezone Aleksandar i Ivan nisu zaboravili staviti pečat na poslovni look koji su doveli do čistog savršenstva! S ovim modnim komadima, hrabri ulazak u Novu godinu itekako ima smisla jer kada vidimo ovu modnu čaroliju, odmah je želimo u svom ormaru! 

Sve novosti o ELFS-u potražite na službenoj ELFS stranici.

Fotografije: Danijel Galić
Modeli: Laura Kvartuć (Relatum Models), Nabilah Harron
Frizura: Frizerski salon Domino Rijeka
Šminka: Gabrijela Jozić za IBeauty

0