Nakit za ljeto koji smo poželjeli

Brend Missoma London upoznali ste prošle godine kada je njihova suradnja s blogericom Lucy Williams oči cijelog svijeta uperila u nakit koji su zajedno dizajnirali. Iako su u suradnji bili već nekoliko sezona, tek je kolekcija inspirirana rimskim nakitom zaista “zapalila” publiku i donijela svima komad nakita koji im je trebao za sve ljetne kombinacije.

Pun pogodak brenda Missoma London

Missoma London i za ovu sezonu ima asa u rukavu, iako ovog puta samostalnog, van suradnji s influencerima. Radi se o Twisted Helical kolekciji, točnije komadima nakita koji su uvijeni poput brodskih konopa. Iako se ne radi o zlatarskom novitetu, zanimljivo je vidjeti da se neki oblici ponovno vraćaju i zauzimaju najnovije kolekcije.

Brend je na ovaj način prezentirao naušnice, ogrlice, narukvice i prstenje, u zlatnoj i srebrnoj izvedbi, a moramo priznati da izgleda zaista posebno.

Stacking i layering, odnosno slaganje komada nakita u nizove, bilo da se radi o prstenju na ruci ili ogrlicama oko vrata, i dalje vlada kao veliki trend po pitanju nakita, a onda je najzanimljivije kombinirati strukturalno različite komade da se stvori što upečatljiviji efekt.

Pogledajte u nastavku kako to izgleda, a svog favorita možete naručiti na Missoma London službenoj stranici.

0