Minimalistički nakit s potpisom poznate zagrebačke zlatarne

Trendovi u modi se mijenjaju danas možda brže nego ikad, u fokus nam dolaze nove stvari ili ih izvlačimo iz nekih prošlih vremena, recikliramo i volimo u novom svjetlu, no neke su stvari vječne – a nakit je definitivno na tom popisu.

Nakit nikad ne izlazi iz mode

Iako se i u svijetu nakita vrte trendovi; u jednom trenu ne možemo odoljeti predimenzioniranom, dok u drugom trenutku posežemo samo za minimalističkim nakitom, neka konstanta postoji, a tiče se uglavnom našeg vlastitog ukusa i preferenci kad je riječ o narukvicama, prstenju ili lančićima.

I dok će netko preferirati nositi primjerice samo svoj vjenčani prsten, drugi će s oduševljenjem naslagati više njih na sve prste. Bijelo, žuto ili ružičasto zlato, to je također vječno pitanje i za mnoge postoji jedan vrlo jasan odgovor. Velike, viseće naušnice ili sitne točkice u uhu, široki lanac ili gotovo neprimjetan lančić, veliko prstenje ili tanko, da se može slagati u slojevima… Svatko u konačnici od svega ponuđenog bira idealan oblik nakita za sebe i mijenja ga ovisno o prigodama.

Vrijednost personaliziranog nakita

No postoji nakit koji nećemo nikad ni skidati. Personalizirani nakit, nakit rađen po mjeri, nešto je što ćemo uvijek nositi s ljubavlju jer je skrojeno baš po našim željama. Jedna od poznatih zagrebačkih zlatarni s dugogodišnjom obiteljskom tradicijom poznata je baš po izradi personaliziranog nakita prema vašim željama, no i željama klijenata s kojima surađuju. Riječ je o Koci Ozaljska.

Jedna od posljednjih njihovih suradnji bila je s Plitvice Holiday Resortom prepoznatljivim po prekrasnim kućicama u krošnjama i luksuznom boravku u prirodu. Ideja motiva koji se vežu uz ovaj glamping resort pretočena je u posebnu, personaliziranu kolekciju nakita za potrebe gift shopa Plitvice Holiday Resorta.

Koci Ozaljska & Plitvice Holiday Resort

Ideju svojih klijenata Koci Ozaljska je pretočila u stvarnost i nosivi nakit pa tako kolekcija sadrži četiri narukvice i naušnice s različitim motivima. Što se tiče narukvica, na tankim vrpcama koje se vežu oko zapešća ističu se kućica, slap, bor i šator. Sva četiri motiva oslikavaju ono što ćete pronaći ako se zaputite u Plitvice Holiday Resort – boravak u kućici među krošnjama ili u šatoru, okruženi borovom šumom i u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Uz to, slap je i službeni logo Plitvice Holiday Resorta pa je odabir motiva i više nego prikladan.

Koncept je pretočen i u minimalističke viseće naušnice, a svi motivi mogu biti izvedeni u srebru ili pozlati, ovisno o preferencama kupca. Također, narukvice su dostupne u više raznobojnih vrpci tako da svatko može birati svoju omiljenu boju. Nakit se prodaje u Plitvice Holiday Resort gift shopu.

Suradnja pokazuje raznovrsne personalizirane opcije koje klijent može naručiti u Koci Ozaljska, bilo za privatne potrebe, poslovne prilike ili primjerice korporativne poklone, vjerujući da će rješenje biti profesionalno odrađeno s odličnim rezultatom.

Više informacija o Koci Ozaljska pronađite ovdje i posjetite ih na adresi Ozaljska 3, Zagreb.

Koci Ozaljska Plitvice Holiday Resort personalizirani nakit 1

Foto: Koci Ozaljska

1