L’éveil – nova kolekcija mladog dizajnerskog dvojca Les Émaux

LES ÉMAUX KOLEKCIJA ZA PROLJEĆE/ LJETO 2019.

Fluidnost i volumioznost kao i fragilnost, senzualnost i elegancija idejni su pokretači kolekcije L’éveil mladog hrvatskog dizajnerskog dvojca Les Émaux . Inspiracija prenesena iz prirode na tkaninu, stopila je maskulinu i femininu liniju snažne žene koja se nastavila prožimati i na kolekciju za proljeće/ljeto 2019.

L’éveil, što u prijevodu znači buđenje, opisuje oživljavanje netaknute prirode, jarkih, oštrih, osebujnih paleta boja u kojoj kraljevski Iris glumi protagonistu ove romantične kolekcije.

Kombinacijom fluidnih i strukturnih materijala zadržane su silueta i ideja žene koje brend njeguje; profinjenu, dnevnu i poslovnu eleganciju, estetsku esenciju emancipirane žene koja stoji na raskrižju između funkcionalnosti i umjetničke odvažnosti.

Asimetrični krojevi suknji i haljina, maskulini komadi kaputa i duplih blazera,velike fazone, baloneri, oversize hlače, bluze, košulje i svakako obraćanje pozornosti na remenje stopilo je L’éveil kolekciju u jedan emotivan fluid.

Vizuali za kampanju potaknuti su idejom prirode uhvaćene u sterilan, prazan prostor gdje priroda dobiva na važnosti u beskonačnost dok flora, koja je stopljena u bojama kolekcije, crta sliku te ostaje uhvaćena u neprekidnom momentu zanosa.

Foto: Franjo Matković i Senja Vild

0