Upoznajte domaći brend iza divnih T-shirtica s ilustracijama

@ivana_andrijanić

Jednostavan, udoban i svestran T-shirt odjevni je komad koji se uvijek nalazi u našem ormaru. Kao savršeni početak svake kombinacije, T-shirt jednako dobro izgleda u ležernom izdanju uz par omiljenih traperice, kao dio cool poslovnog outfita u kojem će dati casual notu klasičnom odijelu i u spoju s zavodljivom midi ili mini suknjom za večernji look. U potrazi za najposebnijim T-shirticama koje možemo dodati svojoj garderobi, zavirili smo na Instagram i otkrili domaći brend Koncept Karla.

UPOZNAJTE BREND KONCEPT KARLA

Iako njegovo vrijeme tek dolazi, Koncept Karla je brend koji već plijeni pažnju. Iza njega nalazi se Karla Ćorluka, studentica modnog dizajna, koja je svoj talent i ljubav prema modi i ilustaraciji pretvorila u divan brend majica.

Otisnute najkvalitetnijim digitalnim tiskom s ekološki prihvatljivim bojama na majicu kratkih rukava od ugodnog i kvalitetnog pamuka, Karline ilustracije su ono što svaki Koncept Karla T-shirt čini toliko posebnim. I dok su neki od likova na ilustracijama nastali u Karlinoj mašti, neke ćete sigurno i prepoznati – Frida Kahlo te Jane Birkin i Serge Gainsbourg samo su neki od poznatih imena koja su inspirirala Karlu i našla se na njezinim T-shirticama.

Ako ste se, baš poput nas, zaljubile u ove divne T-shirtice, aktualne modele i dodatne informacije možete pronaći na Instagram profilu @konceptkarla.

Foto: Instagram

10