Baš dobri komadi za prijelazno vrijeme su na popustu u Massimo Duttiju

Iako je službeni period sniženja već neko vrijeme iza nas, a online i fizičke trgovine već su ispunjene komadima za novu sezonu, još uvijek se na nekim mjestima možete iznenaditi. Jedan od brendova u kojem trenutno traje popust na određene komade je i Massimo Dutti – u njegovoj smo ponudi pronašli baš dobar izbor ideja za prijelazno vrijeme.

Massimo Dutti ima ideju što odjenuti…

Dani u kojima nismo sigurni što odjenuti jer smo ujutro u niskim temperaturama koje poslijepodne prelaze 20 stupnjeva definitivno su stigli. To znači dobro planiranje garderobe, a sve je lakše uz nekoliko ključnih komada koji bi cijelu priču olakšali. U galeriji poznatog španjolskog brenda pronašli smo baš takve primjere – duge haljine, suknje i hlače od malo debljih materijala koje se onda mogu kombinirati s laganim i proznarčnim bluzama, blejzere koji će cijelu priču zaokružiti, itd.

Boje su tople, zemljane, što znači da ih je vrlo lako kombinirati, a bit će dobar spoj i s novim modelima koje pronađete u aktualnim proljetnim kolekcijama. Što smo sve izdvojili, a da je trenutno sniženo 30%, pogledajte u nastavku…

Foto: Massimo Dutti

2