Novouređena Karla je najljepša modna adresa u Zagrebu

Jedna od prvih zagrebačkih Karla trgovina, ona smještena u staroj jezgri Donjeg grada, u Frankopanskoj ulici, ovog je ljeta pažljivo obnovljena kako bi svojim kupcima ponudila luksuzan, a opet udoban ambijent za upoznavanje svjetskih, modnih trendova. Nove kolekcije jesen/zima došle su upravo na vrijeme, u novouređenu trgovinu koju je dizajnerica interijera Anita Udvardi detaljno promislila i uklopila u zagrebački centar grada i zgradu izgrađenu u 19. stoljeću.

DIVAN NOVI INTERIJER OMILJENOG KARLA DUĆANA

Ideja vodilja se nametnula proučavajući povijest ulice i malo poznate činjenice da je nekada Frankopanskom tekao tuškanački potok uz koji je kolni put vodio prema Savi. Podovi su u sivim tonovima zemlje, a u prostoru dominira nježna, pastelno plava boja. Za oblogu zidova i motiv ptica inspiracija proizlazi iz pjesme Ive Robića „Golubovi“ – koji i danas prekrivaju zagrebačko nebo. 

Pri opremanju interijera poštovao se moto „manje je više“. Nježni tonovi Deauville plave boje, fasetirana ogledala kao uvijek prisutan detalj art deco-a te detalji od kristalnog stakla osvijetljeni toplim svjetlom – nenametljivo nose i predstavljaju jedinstvenu modnu priču koju Karla svake sezone ispočetka kreira odabirom luksuzne obuće i modnih dodataka svjetski poznatih brendova. 

Tako ćete i dalje, ali u novoj kulisi Karla trgovine, na dobro znanoj modnoj adresi u Frankopanskoj 20, pronalaziti najbogatiju ponudu popularnih modnih brendova See by Chloé, Tory Burch, Karl Lagerfeld, Loriblu, Fratelli Rosetti, Fabi, Coccinelle, Twinset i UGG, te veliki izbor predivnih jakni s Marpel, Corty Bennett i Diego M potpisom. 

Posjetite Karla dućan na staroj adresi, nazovite (tel. 01/5629 641, mob. 091 663 1663) ili na webshopu karla.hr pogledajte dostupnost modela u trgovini i uživajte u vrhunskim modnim poslasticama!

Foto: PR

0