Najljepše i najšarenije pidžame u kojima želimo provesti svaki slobodan trenutak

Ispred nas su sve hladniji jesenski dani. I dok će nas brojne obaveze i tijekom najhladnijih dana natjerati da napustimo svoje domove, večeri i vikendi bit će rezervirani za opuštanje i izležavanje. Savršenu uniformu za vikende i večeri kada poželite ostati doma i uživati u lošim filmovima na TV-u, pizzi iz zamrzivača i dobroj knjizi pronašli smo u udobnim pidžamama. Njihovo najsofisticiranije lice u kojem, ne samo da ćete se osjećati udobno, već ćete izgledati toliko dobro da ćete ih poželjeti nositi i izvan svoja četiri zida stvara spoj jednostavnog kompleta košulje i širokih hlača te meke i podatne svile.

Svilene pidžame popularnije su no ikad, a najljepši, najšareniji i najposebniji modeli nose potpis dizajnerice Karen Mabon.

Karen Mabon svilene pidžame

U posljednjih nekoliko sezona svilene pidžame su prešle granicu loungewear odjeće i stvorile neodoljivi moderni klasik – pidžama odijelo. Između odjevnog komada za spavanja i za efektne dnevne kombinacije, smjestile su se svilene pidžame dizajnerice Karen Mabon.

Karen Mabon je dizajnerica i ilustratorica sa sjedištem u Londonu. Svoj istoimeni brend pokrenula je još 2013. godine kao brend divnih, ručno oslikanih marama od svile. Ubrzo, Karen Mabon brend transformirao se u brend luksuzne odjeće, modnih dodataka i detalja za dom.

Uz svilene marame, najpopularniji model brenda su svilene pidžame klasičnog kroja s ne tako klasičnim, ali za Karen Mabon prepoznatljivim ilustracijama.

Karen Mabon je odrasla u Škotskoj. Okružena prirodom i inspirirana glamurom starog Hollywooda i vintage kolekcionarstvom, Karen je razvila svoj prepoznatljivi umjetnički potpis. Svaka ilustracija priča svoju priču, sa zanimljivim likovima i stvorenjima oslikanima na svilenoj podlozi.

Karen Mabon pidžame i šalovi postat će vaši modni favoriti u kojima ćete se osjećati posebno i čije će vam šarene ilustracije uvijek izvući osmijeh na lice. Raskošan svijet modnog brenda Karen Mabon možete istražiti na karenmabon.com.

Foto: Instagram

0