Journal Summer Giveaway: Robert Sever kaftan stvoren za ljetne dane

Novi dan, novi Journal Summer Giveaway! U današnjem izdanju našeg ljetnog darivanja pripremili smo vam pravu modnu poslasticu. Modni dizajner Robert Sever hrvatskom modnom scenom vlada već dvadeset godina, a ovog nas je ljeta oduševio najraskošnijom resort kolekcijom dosad.

U preko 200 modela i s čak 100 total lookova koji su vizualna igra različitim temama i inspiracijama poput boja Afrike, floralnih printova 70ih, color blockinga i patchworka, Robert Sever je u resort kolekciji Jadranka predstavio je svoju modnu interpretaciju ljeta na Jadranskoj obali. Izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje, ova resort kolekcija stvorena je za sve žene – za žene različitih konfekcijskih veličina, proporcija i fizionomije te različitih godina.

It komad ljetne sezone s Robert Sever potpisom

Ljepotu žena, ljepotu različitosti i, naravno, ljepotu ljeta i neopterećene elegancije koju donose ljetni dani Robert je savršeno uhvatio u ženstvenim modelima haljina, bluza, suknja, hlača i neodoljivih kaftana.

Kaftan Maya jedan je od modela iz kolekcije koji nas je osvojio na prvi pogled. Od prozračnog pamuka, s dodatkom pojasa s resama koji ističe struk i u efektnom apstraktnom uzorku u kojem se spajaju omiljene ljetne boje, bijela, plava i crvena, ovaj kaftan želimo nositi uvijek i svugdje.

U suradnji s Robertom Severom, jedan Maya kaftan pripremili smo i za vas!

Journal x Robert Sever giveaway

U novom izdanju Journal Summer Giveawaya, naš poznati dizajner daruje vam divan kaftan Maya (sa fotografije iznad) koji je stvoren za ljetne dane.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @robertseverofficial Instagram profil
  3. Komentirati koja vaša prijateljica bi također voljela sudjelovati u darivanju

*Darivanje postaje aktivno na Journal.hr Instagram profilu večeras u 20 sati!

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede 28. srpnja u 20 sati, a nakon toga ćemo izabrati dobitnika i objaviti novo darivanje. Sretno!

Foto: Robert Sever

0