Journal Man: Odsad možete sami dizajnirati svoju Ralph Lauren Polo majicu

Ralph Laurenove polo majice jedan su od onih bezvremenskih komada. Već se generacijama ističu kao go-to model koji svojim klasičnim linijama pristaje gotovo svima i lako se uklapa u ormar svakog muškarca. Međutim, iako obožavamo dozu klasiku koju polo majice unose u muške modne kombinacije, Ralph Lauren predstavio je jednu novost koja će razveseliti sve one koji bi svoje polo modele voljeli ipak razigrati i prilagoditi sebi.

The custom polo – dizajnirajte Ralph Lauren polo majicu u svom điru

Prilagodba odnosno custom-made u modi pojava je kojoj teži sve više brendova, bez obzira jesu li high-end ili ne. Trendu su se priključili, primjerice Sézane, Gucci, Nike i mnogi drugi i ponudili svojim kupcima svoje poznate modele koji personalizacijom dobivaju poseban touch.

Ralph Lauren priključio se postojećem trendu i ponudio tzv. The Custom Polo, polo majicu čiji dizajn kupci mogu u potpunosti prilagoditi sebi. Kako je sam dizajner objasnio za GQ, ovo je za kultni brend novi početak, način da prilagode kupce novom virtualnom dizajnerskom studiju i konceptu. Majicu je moguće prilagoditi do najmanjeg detalja; dostupno je šest baznih modela, 24 boje, 10 različitih nijansi poznatog loga, a po želji je moguće izvezati personalizirane natpise na rukave.

Na službenoj je stranici brend izložio mnogo modela u različitim kombinacijama boja za inspiraciju, a osim za muškarce, polo majice moguće je dizajnirati i u ženskim i dječjim modelima!

Foto: Ralph Lauren, Instagram

0