Isprobajte novu adidas jaknu o kojoj svi trenutno pričaju i izrazite se njome

Potraga za vlastitim identitetom i načinom kako ga prikazati svijetu na dinamičan i kreativan način možda nikad nije bila življa nego danas, kada internet i društvene mreže svakome daju priliku da se istakne u mnoštvu i sa svijetom podijeli svoje misli i ideje. Stoga je, kao svjetski poznati brend, adidas odlučio iskoristiti svoj utjecaj i lansirati novu adidas Athletics kolekciju u kojoj tkanina poprima ulogu platna za izražavanje priča, stavova i osjećaja pripadnosti. Kroz bedževe na novim VRCT jaknama, nekima poznatim kao “koleđice”, s natpisima AUTHOR, FAMILY, SACRIFICE i BRAVE, adidas želi potaknuti svoje kupce na promišljanje čemu u životu teže, a u tome će im pomoći i posebni gosti večeri koju u utorak, 17. rujna 2019., od 18:00 – 20:00 sati zajedno organiziraju Journal.hr i adidas: košarkaš i reprezentativac Filip Krušlin, komičar i televizijski voditelj Ivan Šarić, atletičarka Matea Parlov te model i pjevačica Karla Zelić Superbabekillah.

Što ih je učinilo ljudima kakvi su sad, što su sve prošli na svom dosadašnjem putu i kakva iskustva su stekli, što ih je inspiriralo, motiviralo, tjeralo na žrtvovanje, neprospavane noći i što smatraju svojih najvećim postignućem, samo su neka od pitanja na koja će odgovarati Ivan Šarić, Filip Krušlin, Matea Parlov i Karla Zelić, koje je adidas izdvojio upravo zbog njihovih nesvakidašnjih životnih priča.

Govornici u čijim ćemo životnim pričama uživati na Journal.hr i adidas eventu

IVAN ŠARIĆ

Nakon 1500 održanih nastupa diljem regije te brojnih odrađenih televizijskih i marketinških projekata, Ivan Šarić uistinu ne treba posebno dokazivati svoju kreativnost. No njegova priča, započeta davne 2004. godine nakon što mu je prijatelj posudio DVD s nastupom Robina Williamsa i potaknuo ga na bavljenje komedijom, tek počinje.

FILIP KRUŠLIN

Filip Krušlin je košarkaški virtuoz i hrvatski reprezentativac. Dugo godina svojom igrom oduševljavao je poklonike zagrebačke publike kao član KK Cedevit,e a od ove sezone je član novog projekta KK CEDEVITA OLIMPIJA sa sjedištem u Ljubljani. Pored bogatog rasporeda vezanog uz treniranje i utakmice, uvijek rado pronalazi vrijeme za svog malog sinčića Luku i suprugu Ivu.

MATEA PARLOV

Matea Parlov dolazi iz sportske obitelji, a na stazi do uspjeha prošla je brojne izazove i napore. Ipak, postignuti uspjesi sve su nadoknadili – sa samo 26 godina Matea je višestruka državna prvakinja i rekorderka na srednje dugim prugama.

KARLA ZELIĆ

Karla Zelić Superbabekillah karijeru je počela u glazbi, nastavila je u svijetu mode i modelinga a uz put se Hrvatskoj i regiji nametnula kao jedno od najzanimljivijih mladih lica koja imaju mnogo toga za reći. Kroz svoje IG postove, borbu za ravnopravnost spolova i prava seksualnih manjina te uvijek intrigantan modni izričaj, Superbabekillah svakodnevno ruši predrasude i otvara nove teme razgovora.

Pridružite nam se i vi!

I vas, naše čitatelje, želimo potaknuti da ostavite svoje #WE REPRESENT PORUKE, kojima ćete i sami moći izraziti svoje planove i nadanja za budućnost, ali i ono što vas posebno iz dana u dan nadahnjuje da se borite za svoje snove.

Također, bit će organizirano i malo photo natjecanje za sve prisutne, tijekom kojeg ćete se moći fotografirati uz odabrane komade iz nove adidas kolekcije i objavljivati ih na svojim Instagram profilima uz hashtagove
#werepresent i one za koje mislite da vas najbolje opisuju – #sacrifice, #author, #family ili #brave. Najbolja fotografija, koju će odabrati Filip, Ivan, Matea i Superbabekillah, bit će nagrađena T-shirtom i bedžom iz ATHLETIC kolekcije.

Iza svakog bedža skriva se cijela jedna životna priča. Otkrijte ju i vi, i to tako da se prijavite za prisustvovanje na eventu! Sve što trebate učiniti jest poslati mail s naslovom JOURNAL I ADIDAS VRCT DRUŽENJE na adresu ifeellucky@journal.hr i napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela). Također, kako biste bili u prilici osvojiti upad na druženje, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti barem jednu osobu koja bi isto voljela prisustvovati ovom druženju.

Datum i vrijeme: 17. rujna 2019., od 18:00 – 20:00 h

Lokacija: adidas Sports studio, Ilica 21, Zagreb, 3. kat

Foto: adidas

0