Ženstvene haljine s printom za nezaboravne ljetne kombinacije

Fotografirano s Huawei P30 lite pametnim telefonom

Ima nešto u ljetnoj sezoni što ju čini najprivlačnijom u cijeloj godini. Osim činjenice da su tu sunce i more i nezaobilazna ljetovanja na obali, svojih čari ima i ljetna moda, u kojoj kao da sve odjednom postaje dozvoljeno, dok slobodna duha otkrivamo nove komade i osmišljavamo svoje savršene ljetne kombinacije.

Prostora za modnu igru je mnogo, s različitim stilovima, krojevima, materijalima, bojama i printevima, a najviše se slavi stilska individualnost ispričana kroz slojeve lepršavih materijala i vedre i vibrantne uzorke i nijanse. Upravo takva, uz veliku dozu ženstvenosti, jest i najnovija Cruise kolekcija našeg poznatog dizajnera Roberta Severa, iz koje nam stižu ženstvene haljine s printom za nezaboravne ljetne kombinacije.

Fotografirano s Huawei P30 lite pametnim telefonom

Robert Sever, inače, ove godine slavi punoljetnost vlastitog modnog brenda, koji u Hrvatskoj uspješno posluje dugih 18 godina, a ova godina koja je po mnogočemu slavljenička, sada je okrunjena i Cruise kolekcijom, stvorenom za tople ljetne dane pred nama. Njen preview dobili smo ekskluzivno za ovaj editorijal koji smo snimili u suradnji s tvrtkom Huawei, a tom se prilikom u fokusu našlo 5 Robertovih novih haljina, koje su u ovoj priči obojale i apsolutno uljepšale zagrebačke ulice. Kako ih svakodnevno nositi i kombinirati, pokazala je naša poznata influencerica Paula Sikirić, koju s Robertom Severom već neko vrijeme veže suradnja i zato se u ovoj prigodi pokazala savršenom ambasadoricom njegove najnovije kolekcije.

Sama kolekcija snažno odiše ženstvenim duhom, šarmom i vedrinom, u čemu glavnu ulogu imaju najljepši ljetni printevi u znaku cvijeća, prugica i drugih živopisnih motiva. U ovu kolorističku igru, u kojoj su uloge odigrale midi haljine na kopčanje, haljine na preklop u stilu kimona i glamurozni maxi modeli s tankim naramenicama i plisiranim detaljima, savršeno se uklopio i Huawei P30 lite pametni telefon, koji se pokazao idealnim modnim dodatkom za ljetne kombinacije u ljetnim danima pred nama.

Fotografirano s Huawei P30 lite pametnim telefonom

Zašto baš Huawei P30 lite? Zato što je ovaj pametni telefon dizajniran baš poput asesoara i točke na i svakom modnom looku. Elegantni P30 lite model u crnoj boji lako se uklapa u kombinaciju u kojoj glavnu riječ ima jarko žuta haljina s printom, bijeli model ističe svježinu zelenog tropskog printa na Sever kreacijama, a model u gotovo hipnotizirajućoj plavoj nijansi već nas u mislima odvodi u egzotične tople krajeve u kojima su šarene kreacije s printom modni imperativ.

“Odličan mi je novi model pametnog telefona Huawei P30 lite, upravo zbog toga što može poslužiti kao modni dodatak; super ide uz različite boje, dolazi u neutralnim tonovima, tako da se lako kombinira sa svim odjevnim kombinacijama, pogotovo ljeti”, otkrio nam je Robert Sever.

Fotografirano s Huawei P30 lite pametnim telefonom

No, nije samo moderan i elegantan dizajn ono što Huawei P30 lite ističe iz mase, već i njegova kamera. Kako bismo pokazali njena dostignuća i što sve može napraviti, dio editorijala odlučili smo snimiti upravo ovim pametnim telefonom koji je odradio sjajan posao. Nije ni čudno, jer riječ je o najnovijem članu Huawei P30 obitelji pametnih telefona koja se ističe upravo po vrhunskoj fotografiji. U slučaju P30 lite pametnog telefona, govorimo o trostrukoj kameri koja omogućuje ultra širokokutno fotografiranje, ali i o funkcionalnostima temeljenima na umjetnoj inteligenciji za prepoznavanje scena za još bolju fotografiju.

Fotografirano s Huawei P30 lite pametnim telefonom

U ljetnim danima, dobra fotografija koju ćemo objaviti na svom profilu na društvenim mrežama postaje nam još bitnija, a P30 lite to prepoznaje s još jednom bitnom karakteristikom, s kojom automatski podešava boju, osvjetljenje i kontrast za stvaranje još boljih fotografija – iz prve.

Bezbrižni na moru bit ćemo i zbog činjenice da ovaj pametni telefon ima poboljšanu memoriju i pohranu od 4GB + 128 GB, a to znači još više mjesta za stvari koje volimo, poput glazbe, fotografija, videozapisa i aplikacija, i to s najpoželjnijim modnim dodatkom – Huawei P30 lite pametnim telefonom.

U videu možete pogledati kako nam je bilo na snimanju:

Ljetni look 1

Ljetni look 2

Ljetni look 3

Huawei Robert Sever editorijal
Huawei Robert Sever editorijal
Huawei Robert Sever editorijal
Huawei Robert Sever editorijal

Ljetni look 4

Huawei Robert Sever editorijal
Huawei Robert Sever editorijal
Huawei Robert Sever editorijal

Ljetni look 5

Huawei Robert Sever editorijal
Huawei Robert Sever editorijal

Foto: Marija Laća

Odjeća i styling: Robert Sever

Model: Paula Sikirić

Make up: Sonja Kvesić

Frizura: Vikler i Ruž

0