Zagreb je dobio novu trgovinu nakita

Mnogi će se složiti da je nakit idealan božićni poklon, a put do njega nikad nije bio kraći i jednostavniji. Na adresi Petrinjska 33 u srcu metropole mlada, no već afirmirana dizajnerica nakita Iva Viljevac otvorila je prodavaonicu i time ispunila višegodišnji san o mjestu na kojem će u opuštenoj atmosferi dočekivati sve poklonike svog rada. Posljednja u nizu kolekcija nakita je „Infinite Ring“, koja donosi poruku odvažnosti i hrabrosti kako u poslovnom, tako i u privatnom životu:

„Hrabrost nas vodi kroz život i pomaže u ostvarenju snova, kao što je ova prodavaonica bila moja velika želja koja je sada i ostvarena. Uz prijašnje kolekcije tu će se naći i „Infinite Ring“ od srebra i srebra s pozlatom, posebna po tome što su ulogu glavnog motiva po prvi put preuzeli prsteni. Jednostavnost i elegancija moj su zaštitni znak, što će vidjeti svatko tko nas posjeti na novoj adresi“ – poručuje Iva Viljevac.

Navedeni elementi mogu se vidjeti odmah po ulasku u prostor prodavaonice uređen u suradnji sa sestrom Teom, kojoj je dizajn interijera velika strast. Prostor je istovremeno elegantan i moderan, a dojam hladnoće zbog betonskih polica i rasvjete industrijskog stila razbijaju zlatni detalji i luksuzan smaragdno zeleni dekor. Tu su i drveni stalci, luksuzni mramorni pult i veliki stakleni izlog sa ljuljačkom, namjerno jednostavan i pročišćen kako bi se dodatno istaknuo cjelokupni interijer i izloženi nakit.

Svaki element u trgovini izrađen je ručno i po mjeri, a za vizualan dojam prostranosti pobrinuli su se bijeli pod i zidovi, koji na jednostavan način otvaraju pogled prema glavnoj ponudi trgovine – prelijepom nakitu.

Sve informacije o trgovini i kolekcijama nakita Ive Viljevac dostupne su na www.ivaviljevac.com.

 

Foto: PR

0