Iva Radić je zaštitno lice nove A’marie kolekcije za jesen

Po mnogima najzanimljivija modna sezona u očima A’marie brenda osvanula je u nevjerojatno moćnom, ženstvenom i nadasve sofisticiranom ruhu. S naglaskom na modernu femme fatale koja obožava provoditi dane u svom zimskom vrtu, upijajući jesenske zrake sunca i neodoljive mirise i boje koje hladna sezona donosi sa sobom, nastala je kolekcija za jesen/zimu 2020./21. naziva Jardin d’hiver – Zimski vrt.

Dizajnerica skreće pažnju na žensku snagu, moć i karizmu, a istovremeno pokazuje jednostavnost u odijevanju koja je moguća uz savršeno krojene i dizajnirane komade koji osvajaju svojim dizajnom.

Glavna zvijezda je ultimativna A’marie žena – Iva Radić koja sjajno nosi vodeće komade nove kolekcije. Stilizirane, s daškom jesenske romantike i pariškog chica, nove kreacije pozivaju na maštovite slojevite kombinacije u kojima svaka žena ostaje zamijećena i svoja. Iva već godinama sjajno utjelovljuje A’marie ženu, koja s velikim samopouzdanjem nosi upečatljive dnevne i večernje kreacije stvorene da preuzmu vodeću riječ u svakom stylingu.

‘Ova kolekcija je sve što sam ja privatno i možda sam se zato tako dobro osjećala u njoj. Osvojili su me divni tonovi, boje jeseni, savršeni materijali i krojevi. Jednostavno sam oduševljena! Pronašla sam se u svakoj kreaciji!’ – ispričala je Iva o novoj kolekciji.

It komadi Jardin d’Hiver kolekcije su svakako kaputi i baloneri, napravljeni od izuzetno kvalitetnih i udobnih materijala, u klasičnim, no istovremeno razigranim krojevima koji bez konkurencije postaju vaš najdraži odjevni komad sezone. Bilo da posegnete za Issa kaputom čiji detalji na ramenu, bočni izrezi i lagana vuna pozivaju na modnu igru, bijelom Blanc jaknom uz koju se lako postiže status ikone stila, ili za fenomenalnim Adagio, Gaya i Roma balonerima koji su izrađeni od veganske kože i puni atraktivnih detalja poput balon rukava i efektnih drukera, s ovim komadima gradite bazu svojih jesenskih kombinacija.

Za styling od jutra do mraka, uz svoj najdraži kaput ili baloner nosite neku od udobnih pletenih vesti Moss , Indi ili Moon , koje u kombinaciji s fantastičnim hlačama naziva Plie i Jete te prepoznatljivom Nimo torbom koja je nastala u suradnji s brendom Wool Fabrique by

Maya Bekto tvore senzacionalan jesenski look. Tu su i ženstvene pletene haljine koje savršeno naglašavaju siluetu i obožavaju Safroon pelerinu boje karamele – vječni klasik čiji je kroj prijatelj svake figure. Uz pletene haljine, kolekcija vrvi i senzualnim haljinama od veganske kože, te svilenim i koloritnim modelima koji su stvoreni za posebne prigode i sve one situacije kada želite pokazati svoju izuzetno ženstvenu stranu. Tražite li statement komad koji možete nositi uz omiljene traperice ili Milo kožne hlače visokog struka, vašoj potrazi došao je kraj! Tu su, naime, bluze od vegan kože, crni model Pique s prekrasno izvezenom prednjicom koju, ovisno o preferenciji, možete okrenuti i imati na leđima, kao i konjak model Barre s predimenzioniranim rukavima.

Nova A’marie kolekcija Jardin d’Hiver ove hladne sezone svu je pažnju posvetila karizmatičnim ženama koje će u njezinim kreacijama izgledati moćno i zavodljivo, poput modernih femme fatale. Ženama koje se u svojim odjevnim kombinacijama žele osjećati ženstveno, posebno i jednostavno senzacionalno!

Kolekcija je dostupna u A’marie dućanu u Gundulićevoj ulici 19 i na webshopu.

A’marie: ‘Jardin d’Hiver’, kolekcija jesen/zima 2020./21.

Fotograf: Senja Vild

Model: Iva Radić

Kosa: Mijo Majhen

Make up: Dajana Pajkić

Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić & Ana Bacinger

0