H&M ima novu aplikaciju na kojoj modne influencerice odgovaraju na vaša modna pitanja

@vikilefevre

Švedski high street gigant H&M iza sebe ima pregršt uspješnih brendova koji su ga istaknuli na modnoj sceni kao jednu od najmoćnijih i najvećih grupa. H&M grupa danas se nalazi iza nekoliko iznimno uspješnih modnih brendova. Nakon H&M-a s kojim je započela ova priča o uspjehu, H&M grupa svojoj je obitelji dodala high street brendove & Other Stories, Weekday, Monki, Cheap Monday, COS i Arket. Prije nekoliko tjedana, H&M je predstavio svoj posljednji projekt s kojim se zadržao u modnom svijetu, ali je istovremeno zakoračio u svijet tehnologije i društvenih mreža. Itsapark je aplikacija i web stranica koja donosi domišljat i zabavni spoj modnih pitanja i odgovara.

H&M APLIKACIJA KOJA DONOSI ODGOVOR NA SVA VAŠA PITANJA

Inspirirane Instagramom i Quorom, Itsapark aplikacija i web stranica platforma su na kojoj možete postavljati modna pitanja, a s druge strane nalaze se influencerice koje će Vam ponuditi svoj odgovor. Odgovori mogu biti u obliku fotografije s kratkim opisom ili u video formatu. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i preglednom rasporedom, Itsapark aplikacija i stranica jednostavne su i zabavne za korištenje.

Neka od pitanja na koja već možete pronaći odlične odgovore modnih influencerica su kako stilizirati romantičnu haljinu, pristupačni načini kako obnoviti ljetnu garderobu i ideje za poslovne lookove.

@loweo

Baš poput izgleda stranice i aplikacije, registracija je vrlo jednostavna što je još jedan veliki plus najnovijeg modno-tehnološkog projekta grupacije H&M.

Sve modne tajne iz ormara influencerica otkrijte na itsapark.com gdje im možete i postaviti pitanje.

@mariapizzeria
@zoehtq

Foto: Instagram, Screenshot (Itsapark.com)

0