Hrvatski brend My Choice ima najšarmantnije beretke sezone

Lidija Lešić na hrvatskoj se modnoj sceni istaknula prije nekoliko godina i u trenu osvojila modne insajdere i Instagram publiku. Elegancija s daškom trendova možda je najbolji opis njezine prepoznatljive estetike, a koju je udahnula i u vlastiti brend nakita i modnih dodataka My Choice. Priča o My Choice brendu započela je s delikatnim, ručno heklanim naušnicama od prirodnog pamuka. U nekoliko sezona, uz naušnice, Lidija je predstavila i druge modne dodatke poput ljetnih šešira s glamuroznim obodom i torbica koje na najbolji mogući način spajaju tradiciju ručnog heklanja i najnovije modne trendove.

Popularnim modelima s My Choice potpisom, ove se zime pridružio još jedan modni dodatak koji će vas osvojiti na prvi pogled – šarmantne beretke.

Šarmantne beretke s potpisom Lidije Lešić

Jedan od najšarmantnijih modnih dodataka za hladne dane pronaći ćemo u beretki. Ta mala kapica jednostavnog dizajna i s naglašenom dozom pariškog šarma već nekoliko desetljeća suvereno vlada modnom scenom. Svoju interpretaciju jednog od najvećih klasika iz svijeta modnih dodataka ove je sezone predstavila i Lidija Lešić unutar nove kolekcije svojeg brenda nakita i modnih dodataka My Choice.

U raskošnim nijansama žute, crvene, zelene, smeđe i plave boje, My Choice beretke su, baš poput svih modnih dodataka s My Choice potpisom, ručno heklane u Slavoniji. Osim raskošnim bojama i vrhunskom kvalitetom izrade, nove beretke krasi i jednostavan, privlačan dizajn koji ih je istaknuo kao jedan od modnih dodataka koji će svoje mjesto lako pronaći u svakom zimskom ormaru i biti savršeni poklon za nadolazeće blagdane.

Više informacija o najšarmantnijim beretkama sezone i drugim My Choice modnim dodacima možete pronaći na mychoice.com i Instagram profilu brenda.

Foto: My Choice

0