Prvi jesenski H&M modeli koje ćete poželjeti u svom ormaru

Ljetna sezona je na svom vrhuncu, u omiljenim modnim trgovinama još uvijek vladaju velika sezonska sniženja, no modni svijet već je najavio jesensku sezonu u prvim kolekcijama koje su za novu sezonu već predstavili brojni modni brendovi.

Od high enda do high streeta, prve kolekcije modnih brendova za jesen 2019. istaknule se nekoliko odličnih trendova, odjevnih komada i modnih dodataka zbog kojih ćemo s nestrpljenjem iščekivati jesen. Nekoliko njih nalazi se i u prvoj jesenskoj kolekciji high street brenda H&M koju je u najnovijem editorijalu predstavila modna ikona blogerskog svijeta – Susie Bubble.

PRVA H&M KOLEKCIJA ZA JESEN 2019.

Iako nas od nove sezone dijeli još nekoliko divnih ljetnih tjedana, high street brend H&M već je predstavio svoju prvu kolekciju za jesen 2019. i istaknuo nekoliko odličnih modnih razloga zbog kojih ćemo se veseliti kraju ljeta. Povratak pletiva i zagasitih boja, umjetne kože i klasičnih modnih dodataka s modernim pomakom trendovi su i komadi koji su u H&M trgovinama najavili skori dolazak jesenske sezone.

Uz nekoliko ljetnih trendova u jesenskom izdanju koje ćemo birati za prijelazno razdoblje, H&M je predstavio i prve pulovere i druge tople favorite koje ćemo nositi sve do dolaska toplih proljetnih dana sljedeće godine.

U nekoliko omiljenih jesenskih modela, neočekivanih silueta i boja, efektnih detalja i novih trendova, u nastavku otkrivamo prve H&M modele za jesen 2019. koje ćete odmah poželjeti dodati u svoju shopping košaricu i garderobu.

Foto: H&M

0