U Mangu je počelo mid-season sniženje

Veliko ljetno sniženje je tek završilo, a ispred nas je već novi razlog za shopping – mid-season sniženja. Nakon što smo na velikom sezonskom sniženju koje je donio kraj ljetne modne sezone pronašli najpoželjnije trendove i klasike za ljetni ormar, mid-season sniženje donosi fokus na odjevne komade i modne dodatke za prijelazno razdoblje, ali i prve modne favorite za novu sezonu kojoj se polako približavamo.

Uz modele poput T-shirta i traper mini suknje koji se u našem ormaru nalaze tijekom cijele godine, bez obzira na sezonu i trendove, mid-season sniženja donijela su i prve jesenske komade po sniženim cijenama. Sniženje jesenskih komada prije samog početka sezone mnogima će se na prvu učiniti neobičnim, no s obzirom na činjenicu da su prvi jesenski komadi na police popularnih modnih dućana stigli već krajem prošle godine i s obzirom na brzi tempo koji posljednjih godina nameće modni svijet, a koji svakih nekoliko tjedana na police popularnih modnih trgovina, sredina rujna istaknula se kao savršeno vrijeme za prve jesenske popuste.

MID-SEASON SNIŽENJE KOJE NE ŽELITE PROPUSTITI

Sezonu jesenskih mid-season sniženja i ove su godine otvorili high street brendovi u čijoj su se raskošnoj ponudi sada istaknuli odjevni komadi i modni dodaci po cijenama pristupačnijima no ikad zbog čega je sada savršeno vrijeme za zavirite u svoju garderobu za nadolazeću sezonu i na sniženjima pronađe sve one ključne modele koji vam još uvijek nedostaju.

Neke od najboljih modela pronašli smo u ponudi španjolskog high street brenda Mango u kojem je mid-season sniženje već počelo, a potrajat će sve do 29. rujna. Naše favorite izdvojili smo u nastavku, a sve što je Mango pripremio za mid-season sniženje možete otkriti u najbližoj Mango trgovini i u njihovom online shopu.

Foto: Mango

1