Helena Šopar krasi novu ELLE naslovnicu

helena-sopar-elle-4

Stigao je novi broj Ellea čiju naslovnicu krasi hrvatski supermodel Helena Šopar koja se za ovu prigodu našla u neobičnoj ulozi.

Fotografije koje krase naslovnicu i editorijal na stranicama novog raskošnog izdanja magazina Elle koji se od 20. veljače može naći na svim kioscima, inspirirane su tarotom. Svaka odjevna kombinacija koju Helena Šopar nosi inspirirana je nekom od karata za tarot. Poznata hrvatska manekenka za naslovnicu je tako uskočila u ulogu visoke svećenice odjevena u raskošnu eNVy Room haljinu te top i oglavlje od tila iz privatnog vlasništva stilistice.

helena-sopar-elle-3

Editorijal inspiriran tarotom

Tu i sve ostale odjevne kombinacije osmislila je stilistica Ana Nikačević, a fotoaparatom ovjekovječio Filip Koludrović. Helena Šopar je tako osim odjeće inspirirane kartom visoke svećenice, nosila i kombinacije inspirirane kartama ljubavnici, smrt, mjesec, carica, vrag, sunce, snaga i pustinjak. Kako to izgleda i kako se Helena našla u svim spomenutim ulogama otkrijte u novom Elleu koji ovog mjeseca dolazi u raskošnom izdanju na više od 200 stranica!

Novi Elle već možete potražiti na svim kioscima.

helena-sopar-elle

helena-sopar-elle-2

0