10 top modela koje možete pronaći na velikom ljetnom sniženju u Ghetaldusu

Max Mara (@shaymitchell)

Sunčane naočale odavno su postale mnogo više od zaštite od sunca za naše oči i istaknule se kao jedan od omiljenih modnih dodataka za kojim ćemo gotovo svakodnevno posegnuti tijekom cijele godine. Osim zaštitnog, one nose i faktor stila koji na jednostavan, ali i vrlo upečatljiv način mijenja izgled cijele kombinacije i donosi joj dodir elegancije i misterioznosti. Ako ste u potrazi za novim modelom koji ćete dodati svojoj kolekciji, sada je savršeno vrijeme za shopping jer u svim Ghetaldus optikama traje veliko ljetno sniženje koje se ne propušta.

LJETNO SNIŽENJE U GHETALDUSU

U potrazi za najboljim modelima sunčanih naočala na ljetnom sniženju zavirili smo u Ghetaldus optiku u Ban centru u Zagrebu koja okuplja vodeće premium brendove sunčanih naočala na svijetu – od Christiana Diora, Max Mare i Fendija do Bolona, novog brenda u Ghetaldusu koji je već oduševio svjetsku i hrvatsku publiku.

Guess

Što ovog kolovoza možete pronaći na velikom ljetnom sniženju u Ghetaldus optici u Ban centru, ali i u drugim Ghetaldus optikama te Ghetaldus online shopu? Sunčane naočale mačkastih okvira koje u svojim kolekcijama imaju sve it djevojke, modele inspirirane glamuroznim sedamdesetim godinama, sunčane naočale s trendi detaljima, te sve one omiljene klasike iz svijeta sunčanih naočala koje ćete nositi godinama jer će uvijek izgledati jednako privlačno.

Za svaki ormar, outfit i stil, u nastavku donosimo naš izbor top modela sa Ghetaldus ljetnog sniženja koje možete pronaći u Ban centru, a cijeli sniženi asortiman tijekom kolovoza istražite u Ghetaldus optikama diljem Hrvatske i na ghetaldus.hr

Bolon
Tom Ford
Max Mara
Dsquared
Gucci
Max Mara
Fendi
Christian Dior
Jimmy Choo

Foto: Instagram, Promo

0